3_fistikannesi Aysegulgnc kızz ne kalmış şunun şurası da 😂😃😃 biran önce 37. Haftalara gelmen ümidi ile
Aysegulgnc 3_fistikannesi Yaaa amin amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲🤍
cauuv1 3_fistikannesi sizinki benden daha hızlı geçer gibiii😂 çok tesekkür ederiz ablasıı🥰 sizinde saglıkla gelsin güzel heyecanlar bunlar 🥰🥰🙏
cauuv1 3_fistikannesi hepsi ayrı heyecandır illaki😂 zor oluyor mu peki 2 cocuk ve bi gebelik nasıl yetişiyorsunuz işlerinize masallah🥰🙏
3_fistikannesi cauuv1 diğerleri 12 ve 10 yaşlarında 😃😃 10 sene aradan sonra tekrar denedik. Büyükler ya çok zorlanmıyorum çocuklardan. . Hamilelik zorluyor sadece. Yani ara verdim ya unutmuşum baya. Tembelleşmişim bide 😏
Gizemmiray35 3_fistikannesi aynen bende öyle birde on yıl aradan sonra olunca tamamen unutmuşum bu dönemleri
cauuv1 3_fistikannesi yaşlarından dolayı çok şanslısınız sizi anlıyorum kardeşimle benimde aramda 10 yaş var annem hep anlatır bebek büyütmeyi unutmuşum zorlanıyodum ama hamileligimin zorlanması dısında rahattı gibi bahseder güzel kardes olurlar destekçi olurlar 🥰🙏
Bir_tirtilannesi 3_fistikannesi yok bu ikinci hamileligim ilki 38+2 de geldi bakalım bu ne zaman gelecek 😂