Bir_tirtilannesi 3_fistikannesi 18 kaldı ama günler geçmek bilmiyor 😅 nasipse normal doğum olucak ama minik kızım ne zaman gelmek isteyecek bakalım sabırsızlanıyorum artık ama bizim kızda tık yok🥲😂
3_fistikannesi Bir_tirtilannesi yaa bitmiş senin günlerin darısı bize. İnşallah 40 ları beklemez sin. Sağlıkla al canım kucagına 🤲
Bir_tirtilannesi 3_fistikannesi ayy bitti bitti çiçeğimde benim kızçe gelmek bilmiyor 😂 dediğin gibi inşallah beklemem 40. Haftayı falan 😅
3_fistikannesi Serpilinumudu seninlede aramızda a varmış canım. İnşallah bende 40 lara kadar beklemek istemiyorum.
inciata 3_fistikannesi evet canım zorunlu ilk hamileliğim sezeryandı 36 haftada plesentadan kopması sebebi ile sezeryana alınmıştım. bunda normal dedim tamam dedi doktorum ama astımım var diye vaz geçti 4 yıl geçti üstünden
3_fistikannesi inciata hayırlısı olsun canım. Sağlıkla doğsun larda doğum şekli çokda önemli değil. Benim de 3. Doğumum ilk ikisi 37 ilerde doğdu buda herhalde öyle olur. Normaldi ama benim doğumlarım
Kumsalyonca36 Kızlar bir şey soracağım ben 7 aydır hiç saçımı boyamadım diplerim çok gelmiş şimdi boyayabilir miyim yani İlk 3 ay boyanması zararlıymış 7 aydan sonra boyayabilir miyim ve saçlarımı kestirebilir miyim
3_fistikannesi Bir_tirtilannesi ilk bebiş mi. Bemim 3. İlk ikisi 37 + larda doğdu doktor buda öyle olur dedi.
Welcometomylife 96 😬 2 haneye düşünce baya heyecanlandım. Odasını hala hazırlamadık biraz heyecan bastı 😂