Allah onlarin bin belasini versin 4 aylik hamileyken hem arkadasima hem kendime tekli yatak aldim ozamanin parasiyla iyide para vermistim . Nerden bileyim bu dolandiricilarin tuzagina dustugumu 8 aylik olmustum artik 4 ay boyunca duzenli olarak yazdim mesajlar attim surekli oyaladilar esim surekli dolandirici bunlar dedi iyi niyetli dusundum yok ya gelicekmis yataklar dedim . Kendim icin degil ama arkadasima hediye almistim inanin onun icin isteyip bekliyordum mahcup hissettim sonra arkadasimda sayfaya yazmaya baslayinca para iadesi yaptilar ama 4 aylik surecte surekli kendileri hakliymis gibi davrandilar instegram kullanmiyorum alisveris icin fake bi hesap kullaniyordum . Bana sayfanin sahibi kimsin sen be surekli yaziyosun adini sanini ver gibi hadsizce mesajlar atti ki ben zaten eft ile paralarini gonderirken adimi soyadimi acik adresimi butun bilgilerimi vermisim cok uyaniklar ve dolandiricilar kesinlikle kanmayin ben parami geri alabildim 4 ay sonunda ve hemen beni engellemislerdi kanmayin bu sayfaya