Papatyaaa__ binnur64 nasıl insanlar var ya ben lekeliyi kendi çocuğuma giydirmem kaldıkı başkasının çocuğuna vereyim
Nazs61 Papatyaaa__ iyide başkası illa lekeli vermiyor ki. Bebek kiyafetleri özellikle durunca sararır. Ben kızımın kıyafetlerini temizleyip vakumladim fakat cikardigimda sapsariydi 🥴🥴
Nesnes28 binnur64 e bebekten baby me leke cıkarıcı aldım lekeli camasırlara sıkıp sepette bigün beklettim sonra yıkadım hemen hemen hepsi çıkmıştı
Nazs61 binnur64 burda bir arkadaş Baby me çamaşır suyu tozu önermişti renkliler içinde kullanılıyor benim bazı kıyafetlerde çıktı ama bazılarında kaldı
3_fistikannesi binnur64 ben resim atmayı beceremiyorum yanlış yazmışım bimin bulaşık parkatıcısı varya mavi şişeli onunla çitiliyorum ben 😃
Euain binnur64 evet eşimin gömleğinde vardı onda denedim. Makinaya atmadan önce yakalarına özellikle döküp elimle yedirdim. Sonra 15dk makinaya attım bembeyaz oldu. Renklilerde de başarılı olabilir isterseniz küçük bir yerde deneyin
Alprslnbal binnur64 e bebekte çamaşır tozu var bi gece suda bekletip yıkasanız tertemiz olur hem çok pahalı bişe değil
EcemUgur01 binnur64 Annem bana, kaynat demişti, oğlumun kıyafetlerinde de sarı lekeler var, tencereye kat, içine beyaz sirke beyaz sabun rendele kaynat demişti daha yapmaya fırsatım olmadı tabi. Deneyin isterseniz.