Mgdk ben kendim tercih ettim bu ladar kötü olacağını tahmin etmedim bilmiyorum kişiden kişiye değişir diyorlar ama benim berbattıve em iyi özel doktorda olmama rağmen acım cok fazla oldu 3 gece isteğe göre hastanede kaldım geceleri ağlamaktan uyuyamadım ağrı kesiciler fayda etmedi bana hep yanmam oldu yürümekte cok zorlandım 40 ım çıkınca ben iyiyim diyebildim arkadaşım normal yaptı aynı gün yürüyerek çıktı bense kola girerek sezaryen doğum mecburi durumda zaten olması gerekir ama normal doğum yapma gibi bi durumumuz varken tercih etmek beni. En büyük pişmanlığım oldu şimdi seni korkutmuş gibi oldum ama bazı şeyleri söylemek gerekiyor çünkü ben girerken etrafımda herkes cok muazzam konforlu doğum dedi cesaret verdiler doğumdan sonra hepsine hesap sordum dedikleri şeyde eee ne diyelim şöyle böyle desek sen korkacaksın dedim keşke deseydiniz sezaryen i güzel geçende var ama neye göre onuda anlamıyorum aynı yerden kesiliyoruz Benim Ağrım cok oldu çocuğumla ilgilenmekte zorlandım şimdi yine hamileyim 15 aylık oğlum var Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum bunu destekleyen doktorlar var inşallah senin ki güzel geçer benim yaşadıklarımı yaşamazsın