eylul1809 canım şimdi en başından anlatıyorum. Ameliyat masasına oturdum anestezi uzmanı geldi. Kendini rahat bırak dedi. Bende saldim kendimi. O kendisi pozisyon ayarladı. Neyse iğneyi soktu hiç bişey hissetmedim. Zaten ince uçlu bir iğne. Sonra ilacı verirken ayakların yanmaya başladı mı dedi. Evet dedim. İğneyi çekti çıkarttı. Hemen yat dedi hemşire. Hemen yattım. Sonra üstümü orttuler. Doktorum gelene kdr tam uyusmamistim. Belden aşağı komple solüsyon sürdüler onları hissettim dokunduklarini hissettim. Hemşire bana bunları şuan hissedeceksin. Birazdan hiç bişey hissetmeyeceksin dedi. Dediği gibi de oldu. Sonra doktorum geldi hadi çıkaralım bebisi dedi. 2 dakika içinde bebeğimi çıkarttı bana gösterdi. Hiç bir şey hissetmedim sadece cekistirmeler oldu. Masa da sallandim yani. Sonra bebeğim çıkarken hafif midem bulandı başım döndü. Hemşire sürekli soruyor zaten nasılsın diye. Midem bulanıyor dedim bana hemen damar yolundan bişey yaptı büyük ihtimal sakinleştirici idi. Kafamı güzel yaptı ne verdiyse 😁 sonra doktorum biraz daha durdu büyük ihtimal plesenta yı çıkarttı ilk dikişleri kendi attı. Sonra gitti. 20 dakika daha kaldım sonra üstümü açtılar beni diğer sedyeye aldılar. Tamamen belden aşağı uyusuktum bu arada kaçırdım. Beni uyusturduktab sonra sonta takıldı onu da hissetmedim yani. Odaya alındıktan sonra kan boşaltma işlemi karına bastırma işlemi oldu. Hemşire yaptı. Uyuşuk olduğum için onu da hissetmedim. İki kere karına bastirdilar hissetmedim. 3 gerek duymadilar karnım yoktu çünkü. Zayıf hamileydim. 62 kiloyla doğuma girdim ben. Bebeğim çıkınca karnım dümdüz oldu. Sonta hala takiliydi damar yolundan serum veriyorlardı. Onlar bitince sonrayı cikarttilar. Onu da hissetmedim. Yani korkulacak bise değil emin ol. Bacaklarım yavaş yavaş uyuşma geçmeye başlayınca ağrım da başladı. Ağrı kesici yaptılar. Ağrım geçmedi. Sonra bı tane daha yaptılar. Ne verdilerse anında ağrıyı kesti ve resmen sarhoş etti beni çok güzel bı ağrı kesiciydi 😁. Başka sormak istediğin varsa anlatırım yine.