ezgi-esk 37+6 da doğum yaptım. Fotoda tarih yaziyor burdakiyle hemen hemen aynı doğdu diyebilirim Doğduktan 10 dk sonra felan bu
guzelanne01_ gakkoyengee 37 haftalığım hiiç görmedim canım süpriz bebikim oğlum olacak☺️Hep ya sırtını döndü ya yüzünü kapattı
gakkoyengee Tugraseda bizimkide hareketliydi ondan yakalayamadık 😂 doktor dedi hatta çok hareketli yakalamak için durdurmak zorunda kalıyorum bi ara sırtımızı döndük 🫶🏻 sonra eller kollar yüze 🥲
ezgi-esk gakkoyengee katil bebek çaki gibiydi ultasonda hahahah yinede sonradan tatlılaştı Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, bende 2.ye hamileyim çok merak ediyorum neye benzeyeceğini :)
Kukulikukuli12 gakkoyengee 27 de cektirdiğimde her gören aynı babası dıyordu gercekten bende ilk görünce babaya benziyor demiştim dogunca da babasının kopyasıydı 🤭 bak burda 39.hafta ve 1 haftalıkken mesela Burda 27.haftalık 😄
hamilebirisi 36 haftayız çok başlarda bir gösterdi ama küçüktü daha yüzü tam oturmamıştı. ucundan köşesinden görüyoruz hep kapatıyor :)
minigin_annesi11 gakkoyengee ay benim de en merak ettiğim şey yaaa durup durup bakıyorum detaylıdaki fotosuna 20 haftalık girmiştim detaylıya şuan 33 haftalık kizim ama en son detaylıdaki fotoğrafı var elimizde vermiyorlar usg görüntüsünü yavrumun