Misikooo BetulMom aynen Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz de sağlıkla alırız kucağımıza insallah
Elif-G Kader_sezer ben de 7nci haftadayım mide bulantısı filan olmadı çok şükür ama halsizlik var sürekli uyumak istiyorum
Ezgiaek Gün içerisinde birden halsizliğim oluyor, uyuyorum aşırı ağırlık çöküyor. Bir de cok cabuk acıkıyorum 😭
Esrafasulye Kader_sezer Kader_sezer halsizlik öyle çok ki. Masabaşı çalışıyorum, uyuyp kalıcam bi gün. Eve gidene kadar bulduğum her an gözlerimi kapatıyorum
Ayccan15m Kader_sezer valla bende 5+5 haftalık bende de aynisi iş yerinde bile uykum geliyo bu sabah da gidemedim 😂
RAbus88 Merhabalar, bizim de teorik olarak 26 Ocak görünüyor 🙏🏽🌸 hepimize sağlıklı ve mutlu bir süreç ve doğum diliyorum 🩵🩷🧿
dilanklnc1717 Kader_sezer ben 16 + 4 günlüğüm hala midde bulantım halsizlik var kişiden kişiye değişiyor bu süreci şahsen benim kötü geçiyor 🤮🤮 Kader_sezer
Nazirekoc33 Haftadayım mide bulantısı aşırı uyku ve kramplar var bende de son bir kaç gündür de varis benzeri şeyler olmaya başladı bacaklarımda umarım normaldir
anneoluyoruuumm16 Kader_sezer o haftalarda hicbirsey hissetmiyordum. Ta ki bulantılar başlayana kadar
Leocuk19055 Kader_sezer valla hiç bir belirtimmm yok korkuyorum bazen neden yok diye 😂😂😂 5+3 dün de keseyi gördük aAllaha şükür 🤲🏻♥️
Zekiye45- Misikooo normal canım endişelenme yerleşiyor bebiş o yüzden ağrın oluyor dinlen yat ben hiç yatmadım dinlenmedim sürekli gezdim öyle fazla ağrım yoktu ama oluyor herkesin hamileliği farklı🌸🌸🌸