Leocuk19055 Azraa33 aynen öyle valla Zaman hamileyken geçmiyormuşşş zaten 😂😂 doğduktan sonra çabuk geçiyor diyorlar
Mucizeolsuun Umutlugunler bende bayram haftasına kadar devam edeceğim sonra görüştüm ayrılıyorum malesef strestlı ortam bünyeye zor 🥲bundan daha önce ki gebeliklerimde hep hüsranla sonuçlandı riske atmaya gerek yok 🙃
Seyda1389- Merhaba gebelik süresince başından sonuna özel hastanelerden aldığınız doğum paketleri var mı acaba ?? Biligilendirirseniz çok sevinirim 🫶
Meliscakir Tüp bebekle hamile kaldım. Dün öğrendim hamile olduğumu ❤️ Bende de halsizlik var ama aşırı değil 5 tane ilaç kullanıyorum onlarda halsizlik yapıyor olabilir. 4+6 yız şuanda 🥹
Meftunanne Benzer mide bulantısı mahvediyor ya, o sonra kusmayla devam ediyor, doktora söyleyin gittiğinizde o ilaç veriyor o rahatlatıyor diğer türlü asla geçmiyor
Ozde0502 Gizmoo hayır hiç alakası bile yok tatlım sen hamile kaldığından sonra ilaçların tabi ki olur ama normal artık gebesin senin şuanda normal yolla hamilelikle aynısın. Tüp bebek süreci çok yorucu ve yıpratıcı artık onu unut bitanecim sen tazeeeee bir annesiiiinnn ❤️
Leocuk19055 Azraa33 öyledir canım benim ilk olucak Allah nasip ederse 2 kaybımdan sonra bakalım hayatın o hızını bile sabırsızlıkla beklşyorummm🥹🥹
elifyrt1923 Begleyna nasıl üç dört haftalık ya çoktan kese gözükür hatta belki kalp atımı bile duyulabilir çünkü 2 günde bir iki katı 30.000 60.000 diye gidecek