Seliiss Zeynebtahir ben iki hafta önce gittim keseyi falan gayet gördü çocuğu da gösterdi bu haftada kalp atışı için gideceğim
Zeynebtahir Seliiss bende yarina randevu aldim ama 87 kiloyum😞 simdi doktor azarlarsa diyede cekiniyorum aslinda insaAllah gorunur.
Senzinc Zeynebtahir doktor neden azarlasın ki ben anlamıyorum ya bu doktorları insanlara neden çemkirirler sizde gereken cevabı verirsiniz korkmayın
Bsrslr Zeynebtahir alttan muayene eder sorun olmaz üzülmeyin bende 73 kiloyum alttan muayene oluyorum
Senzinc Kader_sezer 5.haftam bugun kan verdim 3137 cıktı sonuç halsizlik ve iştahsızlık var siz kan baktırdınızmı?
imrn_smsk YesimAykut ben kendim elimi karnıma koyunca sessiz ortamda hissediyorum zaten kalp atışlarını canım☺️
Corcil Kader_sezer halsizlik uyku çok çabuk yorulma göğüslerde aşırı hassasiyet hepsi var 7+3 haftalığız 🥹
MiaBaslck gkce_12 Planlı oldugu için 2 gün günüm geçti kan verdim canım akşam 8 de tekrar vericem bugün.
myprincessgirl MiaBaslck bende ilk öğrendiğimde 42ydi sıkıntı yapma canım yükselir geç döllenme olmuştur
tugcekrtl Kader_sezer ben 10. Haftadayım şu an aşırı halsizlik mide bulantısı var prilam Dr. Almadan asla ayakta duramıyorum 🤦🏻♀️
Es23 Aishvet7 Merhaba bende aynı durumu 6+4 yaşadım ilaç verdi 7+3 deyiz şimdi ilac a devam lekelenme gibi devam ediyor benim de kanamam
Arzu46 Kader_sezer bende vardı sabah bulamtilariyoa uyaniyorsan burnun şişse kız bebeğin olcak😁halsizlikde
Btl066611 Begleyna amin inşeAllah sağolun insan endişelerini paylaştığı zaman çok iyi geliyor gerçekten üzüntümüz stresimiz bir nebze azalıyor