Gokce35Z minnakkraker evet ani değişimleri var 2 dakika guluyorsa 10 dakika sinirli ve şöyle bizde sizde nasıl bilmiyorum da şimdi ben birşeyi gercekten istiyorsam benim dediğim oluyor kıyamıyor ama bişey istiyorum ama çok değil o belli oluyor anlıyor gerek yok hayır diyor biseyi çok istersem benim istediğim oluyor çok istemiyosam onunki oluyor sizde de böyle mi
minnakkraker Gokce35Z aynen bizde de öyle oluyor genelde 🤣 ama işte karar çok çabuk değişiyor bende azcık kararsızım 😂
Euain Gulsahim ikizler biraz zor bir burç sizde de ruh halinde dalgalanmalar oluyor mu? Birden modu düşüyor eşimin 😂
umudum23 Bnbranneyim8332 Bizde aynıyız ben terazi eşim kova😂 insanın kovaların enerjisi ve hayata barışık halleriyle yaşamaya alışınca yokluğu zor geliyor Allah göstermesin ☺️
Bnbranneyim8332 umudum23 tam aksine benimki de durgun suratsız huysuz uyumsuz utangaç bir insan 🤣 birde uykucu 😒😒😒😒
Emine-A- Yorumlara baktım da hiç bizim gibi olan yok. Ben koç eşim aslan hiç anlaşamıyoruz. 😂 Oğlum da vaktinde gelirse yengeç olacak inşallah. Aslan olmasın diye dua ediyorum bir eve bir aslan yetiyor. 😂
3_fistikannesi Ben akrep Eşim başak Maşallahı mı var. Ama tabi ıt oldugum uz anlar da çok ama yine de idare ediyoruz
birannis_ Yenihsp18 ben akrep eşim balık birbirimizi tamamlıyoruz heranlamda ve çok iyi anlaşıyoruz 🥰
Gizemrs Ben balık eşim koç, ben sakin o aceleci baya zıttız sanırım yükselenlerimiz başak olduğu için yakaladık biraz 😂