Aslibh Yenihsp18 esim ikizler ben kova bazen iyi anlasiyoruz bazen brni gicik ediyor kestiremiyorum ne yapacagini ama iyiyiz sukur
gozkarag Yenihsp18 benim balık eşimin ikizler başka insanl bu kadar eğlenip gülemezdim heralde. Oğluşumunda yengeç olcak kısmetse
Sinem1925 Yenihsp18 ben ikizler eşim oğlak inadi vardır ama anlaşıyoruz burç yorumu hiç yapamıyorum yapabilen varsa bizi yorumlasin sjsjsjjs
Nurhasan Sinem1925 bende ikizlerim eşim oglak iyi anlaşıyoruz eğlenceli gezmeyi yemeyi Seviyoruz🥰 onun inadını bitek ben çekerim herhalde hiç umursamıyorum oda benim kararsizliklarimi değişken ruh halimi aman hiç uğraşamam diyor 🤣 Bide ben çok öperim sevdiğimi söylerim temas bağımlısıyım eşim ise sonuç odaklı hep kafası dolu maaş yetecek mi alışveriş lazım mı faturalar ödendi mi.. evde ne bitti benden önce haberi olur. Yaptığım işleri teftiş eder hoşuna gideni söyler yani bir oğlak kocaniz varsa kaynanaya gerek yok 🤣🤣
minnakkraker Gokce35Z benim kız da terazi olcak bende diyorum aklı havadalarla kaldım 🤣 ikizler bazen çok zor oluyor ya gerçekten eşimin ani karar değişimleri mesela beni delirtiyor
Gokce35Z minnakkraker evet ani değişimleri var 2 dakika guluyorsa 10 dakika sinirli ve şöyle bizde sizde nasıl bilmiyorum da şimdi ben birşeyi gercekten istiyorsam benim dediğim oluyor kıyamıyor ama bişey istiyorum ama çok değil o belli oluyor anlıyor gerek yok hayır diyor biseyi çok istersem benim istediğim oluyor çok istemiyosam onunki oluyor sizde de böyle mi
anneoluyoruuumm16 Yenihsp18 eşim başak ben ikizler. Ben ne kadar gamsız biriysem o o kadar dert edinir. Ben ne kadar neşeli ve anlık yaşasam o o kadar düşünür plan kurar. Çok tersiz ama çok seviyoruz birbirimizi. Saygı duyunca da ilişki yürüyor. 3 yıldır böyle ilerliyoruz 9 aydır da evliyiz
K11 anneoluyoruuumm16 bir başak burcu olarak ah o kafa da dönenler, plansız yaşamaya tahammül edemiyorum Eşim balık burcu tam sizin anlattığınız gibi akışına yaşar ben tam tersi ipler elimde olmalı temiz olmalı her konunun üzerinden titizlikle geçilmeli çok zor bi burç başak burcu
Bet1 Yenihsp18 eşim boğa ben yay anlaşıyoruz çok bilmesem de özelliklerini 😂 oğlum yengeç ikinci oğlumuzu bekliyoruz oda yengeç olacak
Yenihsp18 Bet1 haha tam tersi benim boğa eşim yay anlaşırız eşim romantik degl😅ama boğalar romantik oluyor ilgi bekliyor ama yaydan bişey yok 😅
Esraesra08 Bende eşimde oğlak anlaşıyoruz çünkü oğlak tartışsada bagırıp çağırmaz eşimde bende susarız bi huyu kötü o da her şeyi o biliyo 😂 kendini öve öve bitiremiyo pilavıda güzel yapıyo namıssız
Bet1 Yenihsp18 yaaa evet romantik değilim ben genelde hep işin eglencesinde olan bir insanım. Bir ortama girince de herkesi güldüren çok konuşan ama ortamdan da çabuk sıkılan biriyim 😂😂 ama eşim hem biraz ağırdir hem daha sakindir oda evde daha espirili dışarda durağan
Fattiko Yenihsp18 ben ikizler eşim terazi ve kesinlikle beni dengeliyor bazen de ben onu dengeliyorum. Küsünce barışma süresi uzun sürüyor sadece 😂