bsrcap Gece 2den beri suyum geliyor belli aralıklarla, sancılarım henüz şiddetli değil karşılayabiliyorum. Su geldikten sonra duş alabilir miyiz? Enfeksiyon olur mu?
Bet1 bsrcap suyun geldiyse neden gitmedin zaman da geçmiş illa sancı geliyor diye bir şey olmuyor enfenksiyon olabilir. Benim de suyum geldiği için biliyorum. Gece 2 buçukta suyum geldi hemen gittik 5 te doğum oldu
Minnak6789 Su geldikten sonra suda dogurmaya calıstım bişey olmaz dogurana kadar banyoda yada havuzdaydım
bsrcap nur_bebek34 doktora ne zaman gitmeliyim sancılarım hâlâ çok seyrek sancının sıklaşmasını mı beklemeliyim yoksa zaman kaybetmeden gitmelimiyim? suyum hâlâ geliyor
Mervesultan bsrcap kasılma sayacı indir on dakika da bire düştüğünde hastane uzak değilse çıkabilirsin
merveaws bsrcap Suyunuz geliyorsa gidin tabi ki sancınız gelmeyede bilir En azından antibiyotik vururlar bebek mikrop kapmasın diye ve gözetim altında olursunuz
bsrcap Brisii gece ilk geldiğinde epey bi ıslaklıkla uyandım, sonra sızma şeklinde az oldu. sonra evet bacaklarımdan süzülerek iniyor ama öyle şırıl şırıl olmadı. arada geliyor ama çok çok değil
bsrcap Bet1 smyylcn nur_bebek34 Sevgi56 Bet1 Sumeyyeae merveaws suyum hep berrak şeklinde geldi, ve az az geldi hep 9 gibi hastaneye geldim 1 cm açıklık var bir sıkıntı yok şükür. doktor kontrolü için bekliyorum. dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim. cevaplarınız için ayrıca teşekkürler ♥️🌺
Sumeyyeae bsrcap suyun geldiyse gidin beklemeyin bence doğum için değil bebek sağlığı için ters bi durum olmasın
nur_bebek34 bsrcap sancını evde çek. Farkeden bişey olmuyor çünkü eğer hastanede çekersen sezeryan yapıyorlar ama suyun geldiyse bebekte su azlığı olabilir tehlikeye atma. Suyun Berraksa her şey yolunda ama suyun yeşilimsiyse bebek kaka yapmış olabilir . Suyun yeşil ve kahve olmaması gerek bir doktor demişti.
Bet1 nur_bebek34 suyun yeşil ve kahverengi olmaması gerek tabi ki orası doğru ama berraksa da bebeğin suyu azaldığı için oksijensiz kalabiliyor ve kalp atışları zayiflayabiliyor o yüzden acil müdahale etmek gerekiyor onu da evde bilemez hiç sancısını da olmayabilir. Evde beklemesi çok tehlikeli. Sizde de eğer öyle bir durum olursa bilginiz olsun 🌸
nur_bebek34 bsrcap Son ana kadar bekle . Doğal doğum olması için yürüyüş yap hurma ye. Hatta suan yemek falan ye. Açılman olur. Sebepsiz yere sezeryan yapmalarına izin verme