NewMom__ canparelerim_ anlamı çok güzelmiş🌸 kıza isim bulmak kolay da bu erkeklere ızdırap😂 hep bilindik isimler dönüp dolaşıyor az konulan isimler daha hoş geliyor banaa
canparelerim_ NewMom__ aynen bana da öyle, şimdi 2.bebeğime hamileyim kızım olursa ismi direk hazır Beril istiyorum ama erkek olursa yine bi arayış içine gircez büyük ihtimalle ama Cihan ismine de çok ılımlıyım bakalım kocam beyi ikna edebilirsem🤪😅 sizde sağlıkla doğurun güzellikle kavuşun inşallah🤲🌸
sultanireem Sevgi_Ayse123 bizimde oğlumuz oluyor biz celasun diye karar verdik ama seçeneklerimiz arasında karan karel mirza ve ecevit vardı
Esrakkaya MİRALP anlami yiğitlerin başı. ALPTUĞ anlamı kahraman savaşçı yiğit Oğullarımin ismi😊 fikir olsun
tomurcukannesi Sevgi_Ayse123 benimde oğlum oluyor. Etka koyuyoruz biz☺️ Hucurat suresinde geçiyor, anlamıda Allah korkusu olan kişi,haram ya da helal olup olmadığını bilmediği durumlardan uzak kalan kişi☺️
Rwerdst Sevgi_Ayse123 biz Tuğra Uraz koyuyoruz 😄 benden size öneri seçtiğiniz ilk isimde isimli bir şey yaptırın bir daha değiştirilmiyor o isim. Çok beğendiğin isim olursa rüyamda gördüm vs taktiğini kullanabilirsin. Arkadaşlarım öyle yapmıştı ☺️ bu arada ben urazı rüyamda gördüm. Normalde tek Tuğra koyacaktık☺️☺️