Sevgi_Ayse123 Aya girdik ve biz hayla isim koyamadık kocamla çok zıtız o benimkileri beğenmez ben onunkilerini aklınızdakileri fikir amaçlı sizde söyler misiniz 🙃bu arada oğlumuz oluyor
babymomy_ Sevgi_Ayse123 valla bizde aynıyız bir isimde asla birleşemiyoruz 🥲 benim beğendiğim ismler Kuzey Çınar Yağız Eşimin beğendiği isimler Atakan Çağatay Tunahan Tuğkan Kutay Ataberk
Heyymomy Sevgi_Ayse123 Aykan Baturalp isimlerini önerebilirim eşim Yamaç diye tutturduğu için bizim oğluşada Yamaç dedik 6.5 aylık hamileyim bende 🥰
sultanireem Sevgi_Ayse123 bizimde oğlumuz oluyor biz celasun diye karar verdik ama seçeneklerimiz arasında karan karel mirza ve ecevit vardı
Sevgi_Ayse123 babymomy_ Çınar ismini söyledim o ne ağaç ismi der beğenmedi oysaki ben çok beğenerek demiştim ozaman ya jiyan olsun yada Kayra bunlarıda ben beğenmem
babymomy_ Nur_50 valla bence bizim anne olarak daha çok söz hakkımız olmalı sonuçta en zor kısım doğumu yapıyoruz 😄😄
Nur_50 Sevgi_Ayse123 🤣🤣aynı erkek kafası Çınar bende demiştim o ağaç daha modern bul dedi yağız da tavlı bakımlı hayvan anlamı dedi🤣🤣
Sevgi_Ayse123 @“Heyymomy”#p28246941 Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah ama bizimkine yamaç isminide önerdim sevmedi
Dolphin16 Oğlumun ismi Altuğ . Ama beğendiğim isimler Buğra Göktuğ Tuğberk Kayra Kutyar Poyraz Yekta Ayaz Artun Yamaç Miran Arden
NewMom__ Sevgi_Ayse123 oğlum olursa Miran istiyorum bende. Hem az tercih edilen hemde ağır bir isim😂 bir ara Atlas istiyordum fakat herkes koyunca vazgeçtim.
canparelerim_ NewMom__ az mı, o kadar çok Miran bebek tanıyorum ki🙈😅 bence o az koyulan hakkı ben kullandım Civan koydum hiç Civan bebek tanımıyorum ahhahha🤭 Miranda yine güzel isim ama kesinlikle az değil🤪💙
NewMom__ canparelerim_ bilmemm çevremde hiç yok 😂 genelde doğu tarafında çok koyuluyor biz karadenizliyiz belki ondan hiç duymadım 😂 evet Civan nadir isimlerden anlamı nedir peki😂
canparelerim_ NewMom__ yakışıklı güzel delikanlı🥰 evet doğru söylüyorsunuz genelde doğuda daha çok konuluyor ama iç Anadoluda da hiç az değil😅 yavaş yavaş karadenizi de işgal edecek gibi görünüyor🤭😁
NewMom__ canparelerim_ anlamı çok güzelmiş🌸 kıza isim bulmak kolay da bu erkeklere ızdırap😂 hep bilindik isimler dönüp dolaşıyor az konulan isimler daha hoş geliyor banaa