Dneglr gizemmreee evet canım dün yaptım erken gebelik testi ama negatif cıktı orda inşallah sende hamilesindir💙💙
Dneglr gizemmreee gögüsümde acıyor ucu böyle yanlışlıkla kolumu değiyor mesela acıyor xok kötü yatarkende üstüne yatıyorum bazen o zamanda açıyor sütyen oldugu halde
gizemmreee Dneglr hiç göğüs ağrım yok normalde adet olacağım zaman çok hassas olurlar dediğin gibi ucuna kolum deyse canım yanar ama şimdi göğüsle ilgili hiç belirti yok
gizemmreee Dneglr bende 2 3 gün önce çok kasık ağrısı vardı dün de sırtım ağrıdı çok ama bu gün hiç bir şey yok ara ara da sağ kasığıma anlık sancı giriyor o kadar 😔
Dneglr gizemmreee bugun bende de pek bir ağrı yok varla yok arası gibi dün fenaydı ama bide ondan önceki gün
gizemmreee Dneglr benim de 7. Gün negatif çıktı çok ağladım çok üzüldüm negatife kendimi hazırladım ama pozitif çıkarsa havalara uçarım ❤️🥹🥹
Dneglr gizemmreee canım cok kfana takma idrarda bazen cıkmıyormus önce kana düşüyormus bekleyelım pazartesiyi ne cıkacak bakalım haberlesiriz burdan :)) hakkımızda hayırlısı olsun ilk denemem benim