Yoncaburak bebeklerimveben_ trendyol da yzchome dıye bi yerden yaptırdım yıkadım vs hiç bsey olmadı baskılarına begendım ve diğer yerlere göre de daha uygun
tostperisi İlk defa instagramdan alışveriş yaptım bende güvenilir olduğuna kanaat getirdim tavsiye ederim sayfasına bakmanızı öneririm 🥰 betusun_hediyelikleri_bebaby
Beybiacar bebeklerimveben_ Baş, amir , bey diye geçiyor ama bizde eşimin babası ısrarla bu isim olsun dediği için koyduk kağanda benim ve eşimin ortak beğendiği isim
EdaOnurB bebeklerimveben_ Şapkası falanda vardı ama fotoğraf çekerken koymamıştım :) astralbaby sayfasından yaptırdım dantelli cok şirin bir takım oldu
Balbebem Sulegnlts yıkadınız mı hiç memnun kaldınız mı renklerinden, bazıları baskısında renk atması çok oluyor demişti
ballikedii bebeklerimveben_ Efuli baby sayfası instagramdan yaptırdım çoookkk beğendim kumaşı falan da çok güzel üstelik
Humeyraeslem1 Ssstelli Baby_muslin sayfasından yaptırdım çok beğenerekte kullandik kaliteli bir ürün👍
bebeklerimveben_ Canım tatlış güzel annelerim hepinize çok teşekkür ederim pazartesi bende attığınız sayfalardan inşAllah birin den sipariş vereceğim iyi ki varsınız 💛