bebeklerimveben_ Adresleri buraya yaZarmısınız ? Hatta resimlerini de atabilirsiniz ki içimiz ısınsın 💛
Sedabassari1 bebeklerimveben_ ben instagramdan bir butikten yaptırdım gayet güzel geldi çok sevdim 🥰 @butikbebecik sayfanın ismi de isimli yaptırmak isteyenler bakabilir 😊
Humeyraeslem1 bebeklerimveben_ https://mutluresim.com/images/2023/06/13/nFQ1mP.jpgBen bunu yaptırmıştım çok beğenerek te kullandık ❤️
pandoraninkutusu bebeklerimveben_ ön yüzünü bulamadım resmini ama aşırı memnun kaldım 🥰 pinarin__atolyesi
bebegimmm60 instagramda “Gu&Hu giyim ve tekstil” sayfasını incele istersen canım ben ordan sipariş verdim memnun kaldım
Balbebem Sulegnlts yıkadınız mı hiç memnun kaldınız mı renklerinden, bazıları baskısında renk atması çok oluyor demişti
Dyygu-ky Beybiacar dikişleri falan nasıl bende bakmıstım burya memnun kaldınız mi dandik falan gelir diye korkuyorum nakışı
Nerfemm Bebesoil Instagram sayfasindan yaptirdim gayette güzel kaliteli beğendim. Kapida odemeyle olması iyiydi diger sayfalar kapora istiyorlarbyada paranin tamamini insan güvenemiyor
Humeyraeslem1 Ssstelli Baby_muslin sayfasından yaptırdım çok beğenerekte kullandik kaliteli bir ürün👍
Beybiacar bebeklerimveben_ Baş, amir , bey diye geçiyor ama bizde eşimin babası ısrarla bu isim olsun dediği için koyduk kağanda benim ve eşimin ortak beğendiği isim