Emine1235 Yuli canım kullanınca. Bilgi verirmisin ilerleyen zaman bende ona göre alıyım kullanışı rahatlığını
hmmokk Yuli merhaba canım ben aldım kiwi 6in 1 modelini henüz kullanmak nasip olmadı 34. haftamdayım araba çok şık çok güzel şuan sadece evde denedim sürüşü de çok rahat:) ama puseti diğer bebek arabalarına oranla küçük.
Esra8861 hmmokk https://m.trendyol.com/kiwibaby/kiwi-egg-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-siyah-p-3527199?boutiqueId=194843&gclid=Cj0KCQiAxNnfBRDwARIsAJlH29AI85u8j8Qrlgcp_KPrSFGb4FvPjGKOZUnVCh5aaTi1zgx6XDOqZLgaAmAEEALw_wcB bu demi dediğiniz
Yuli hmmokk Ay cok sevindim almis birini buldum sonunda 😂🤗 banada atabilirmisin canim detayli resim yaa? ridvanyuledcetin instagram hesabim
Cansu07 hmmokk merhaba canım aynı modele bende bakıyorum ama mağaza satışı yok sanırım hangi siteden aldın bide resmini atma şansın varmı rica etsem
Esra8861 https://m.trendyol.com/kiwibaby/kiwi-egg-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-siyah-p-3527199?boutiqueId=194843&gclid=Cj0KCQiAxNnfBRDwARIsAJlH29AI85u8j8Qrlgcp_KPrSFGb4FvPjGKOZUnVCh5aaTi1zgx6XDOqZLgaAmAEEALw_wcB bende bunu almayı düşünüyorum arkadaslar
TubaMustafa Esra8861 merhabalar uzun zaman geçmiş aradan ama bu arabayı aldınız mı acaba??? Lütfen yazar mısınız???? 🤗🤗🤗🤗
Plnnclk hmmokk merhaba rica etsem bana da foto gönderebilir misiniz ve kullanıcı yorumunuzu rica edicem iyi mi kötü mü :) p.elincelik ınstagram
Mavi20 Çok güzel çok şık araba ama şikayetvar da çok fazla şikayet almıştı benim araştırdığımda servisi iyi değilmiş falan vazgeçmiştim. Onun yerine yarı fiyatına wellgro aldım Buda orta şaseli çok güzel ama ağır bi araba fren sistemi falan çok iyi.
Aydemir Benimde kayınvalidemde kayınbabam bundan almış gönderdiler Adanadan Ankaraya gelecek. Gelir bugün yarın ben beğendim görünüşü ama inşallah kullanışlıdır.
Yuli Kargom bugün geldi kizlar. Araba tek kelime harikaaaaa aşık oldum 🤗🤗 Iyiki bunu almisim. Hafifligi,derisinin kalitesi, kullanim rahatligi. Gorsellerdekinin aynisi geldi cok mutluyum 🤗🤗 port bebe halide normal halide cok kullanisli ve konforlu...
petitehatunn Yuli içerisinde tam olarak neler vardı? puseti de var mıydı? kullandınız mı acaba nasıl?
Cansu07 Yuli bizde almak istiyoruz canım ama internet satışı hariç biyerde göremedik rica etsem resmini atma şansın var mı bide puseti ağırmı
Yuli Biz gri rengini aldık. Renkte tereddütlerim vardi tam hayalimdeki gri geldi. Uzay grisi cok kaliteli duruyor. Kizimiz dogsunda kullanalim bir an once 💕💕👍
Emine1235 Yuli peki puseti de varmı i yada puseti ayriyettenmi alıyoruz ve nekadara almıştınız. Peki bu bebek arabasının mağaza satışı yokmu
Rabiapnr Yuli ya bende çok seviyorum dizaynı kullanıcımı ama ne kullanan gördüm ne de fikri olan bende burda biryerde bekleyeyim
denizcik Kızlaar ben daha 11 haftalık hamileyim ama şimdiden bebek arabalarına bakıyoruz aklımız kiwi de bayıldım modeline kullanan oldukça nolır tecrübelerinizi bize de yazın ☺️