Busekose Emotion123456 3 senelik evliyim korunuyorduk sonra koca karı ağızlı milletimiz yok Allah vermez yok vücut istemez vs diyerek baskı uyguluyorsunuz umursamıyordum sonrasında ya aman korunmayalim olursa olur olmazsa Rabbım bilir dedim 1 ay içinde oldu 😂🤷♀️
Ayazmom_ 1.5 sene korunduk, dusundukten 2. ayda hamile kaldım. O tutmadigini gordugum ay o kadar üzülmüştüm ki bende saniyordum hemen ilk denemede tutacak. Meger 1 yıl falan olmaması normalmiş.
Mehtapca06 Emotion123456 strese girdikçe süreç uzuyor ben tam tedaviye baslama karari aldim hamile kaldim o yüzden kafanı takma 😘
123k321 Misramisra gerçekten mi nasıl yani unuttuğunuz bir güne falan mı denk geldi korktum şimdi yasmin ile korunmayı düşünmüştüm
Misramisra 123k321 hiç unutmadım. Düzenli kullandım. Bence problem benim bedenimde. Ondan önce de spiral taktırmıştım ve kaymıştı 😁 rahmime yapışmıştı.
Minikayak24 Emotion123456 evlendiktem 3 ay sonra kaldım 4buöuk sene yapmadım ipne va vurulmama rağmen tekrar düşündüm geçen yaz yine 3 ay arayla hamile kaldım düşük oldu sonra kanamavs durmadı 4 ay sonra yine düşündüm yine 3 ay sonra hamile kaldım her seferinde 3ayda oldu 3 tanesindede öyle oldu
Dilankml Emotion123456 1 senelik evliyim 8 aylık hamileyim evlendiğimizden itibaren hiç korunmadım 3 4 ay içerisinde hamile kaldım çok istiyosanız ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririm 🙂
LamiyaCetinkaya Emotion123456 ilk çocuğum 7 ay sonra oldu, şimdi de 1.5 senedir 2.yi deniyoruz henüz birşey yok gibi😁
Zlyh3057 4 yıllık evliyim, hamile kalmayı istememiştim, ne zaman istemeye başladık 10 gün içerisinde hamile olduğumu öğrendim 😊 şu an 9+2 yiz 😇
Arzu46 Emotion123456 1ay düşünmedim 2ay düşündüm hamile kaldım düşdü 2ay sonra yine hamile kaldım şu an 19+5hafdaligiz