Humeyra_kfs31 Benim çok fazla sançılarım oluyor ve bebek bir sağa bir sola toplanıyor 16+3 haftalık olduk sizlerin nasıl geçiyor
sevaldqn1 Humeyra_kfs31 15+3 olduk henüz hic birşey hissetmiyorum ve cinsiyetini bilmiyorum daha 🥲 onun dışında sadece sabah bulantılarim oluyor oda ara ara bazen vajinamda batma oluyor geçiyor hemen🫡
Ask-bebegim Humeyra_kfs31 bizde 16+3 haftalığız yoruldugum zaman bel ve kasık ağrım oluyor onun harici güzel geçiyor çok şükür
HnfeShn Bende balayı dönemi diyorum ikinci tremester için maşallah diyim hamile gibi değilim sanki tekmelerini hareketlerini hissediyorum onun dışında bir şey yok çok şükür iyi geçiyor
sultanireem Humeyra_kfs31 HnfeShn ay ne güzel benim balayım 1.trimesterdi bence hiç bulantım olmadı aynı kilodayfım normal hayatıma devam ettim falan ama şimdi 18 haftalık oldum kilo aldım haliyle ağrılarım oluyo ağırlaşıyorum mide yanmalarım başladı sürünüyorum yani kısacası 😂
merveliyyy HnfeShn bende aynen öyle bol maşallah diyelim artık hamile gibi değişim çok rahatım hareket edeceği zamanları bile anlıyorum 💙
Minik-anne06 23.haftadayim oğluş durmuyor birde cok wcye gidiyorum arada da ağrı giriyor aniden nerdeyse birde mide yanmasi var geceleri
HnfeShn sultanireem kaç kilo aldın bizde 20. Haftaya girdik bugün 1buçuk kilo aldım ama bu saatten sonra sdaha fazla alıcam galiba
Humeyra_kfs31 sultanireem bunlar en güzel sürünmeler bende annem gilde sürünüyorum eşim yanımda olmadığı için
Bosunadunya Humeyra_kfs31 eşim gece vardiyasında diye bu hafta annem gilde kalıyorum babaannemde hastanede diye dedemde annem gilde kaliyo haliyle yaşlılık çok sık lavabo ya gidiyo Allah’tan evde iki lavabo var dedemle lavaboları esir aldık 🤦🏻♀️
Evaygl Humeyra_kfs31 sancım falan yok çok şükür ama sağa sola toplanıyor o da çok hoşuma gidiyor yine diyorum topaç olmuşsun 😂 ama bazen de karnım yumaşak oluyor nereye gittin diyorum 😂🩷🧿 19+2
Tayyibe42 Humeyra_kfs31 3. Trimestere 3 hafta kaldi atlattim 2. Trimestere simdi daha zoru bekliyor beni 😄 sik wc çikmasi yasadim, mide ara ara yandi herzaman olmasada bebek hareker etti baya sancı da ara ara oldu sert oluyordu karnim. 24+4 bugun.