Bestegeren merhaba aynı sorunla bu ay bnde karşılaştım 23 haftalık hamileyim 6 haftadan beri kullanıyorum bu zamana kadar hep ücretsiz aldım hiç para ödemeidm bu ay raporum süresi dolmuş bnde yeniletmeye gittim doktor farklı bir rapor yazmış ve 4 kutuya 460 lira para çıktı eczacı ücretsiz alabilirsin bunu onaylamıyorum sen doktoru ina git raporunu eski raporu yenileisn bu olmaz dedi ertesi gün hastaneye gittim doktora söyleidm bizim herkese yazdığımız bu 450 lirada bişey yok ver yazamam dedi eczane ye tekrar gittim yine vermedi hayır ücretsiz hakkın varken parayla alma başka doktora rica et dedi neyse öğleden sonra başka doktora gittim oda aynısını söyledi bu kanun yeni çıktı hamilelik yazınca artık ücret çıkıyor %20 ödeyecen dedi sgk ya gittim onlar da aynısını söyledi böyle bir kanun var mart ayında çıktı gebelik olunca ücret çıkıyor ama eski raporun 4 yıllık onu yenileyebilirdi dedi eczaneye gittim anlattım oda bnce kalp damara git anlat durumu onlar yazsın dedi ama bn araya tadıdık koyarak başka kaıdn doğum doktoru buldum ertesi gün ona gittim durumu anlattım oda yazmadı 40 tane bahane üretti ben bunu yazamam yazarsam sıkıntı başım belaya girer bu raporu kalp damar yazabilir sen şimdiye kadar ücretsiz almışsın onuda anlarlar sa senden o parayı da geri alırlar dedi yolladı son şans eczacımı dinleyip kalp damara gittim durumu anlattım Bn daha doğuma kadar kullanıcam alıcak gücüm yok diye e nabız dan raporlara tahlşllere baktı Allah razı olsun hemen yazdı verdi 4 kutuya 5 lira verdim Eğer alamazsanız sizde öyle yapın kalp damara gidşn rica edin şansınızı deneyin