Bet1 Suyldz06 benim bir arkadaşım servikal kısalık nedeniyle 23. Haftada doğum yaptı 5 ay kuvezde kaldı sonra kavuştular temmuzda 1 yaşına girecek
dilay_06 Suyldz06 sadece suyunuz azsa havuç yiyin ve havuç suyu için bir de Deveci armudu diyorlar 3 litre de günlük su için belki suyunuz normale döner doğurmak zorunda kalmazsınız
Suyldz06 Hamileanne riskiniz neydi acaba özel değilse. Benim daha 2 haftam var 21 im suan 23 te doğum dedi doktorum. Bebeğimin suyu azaldıgı için risk var.
Bet1 Suyldz06 bebeğinizin suyu azaldiysa havuz suyu için ve günde 4 lt su için başka bir risk yoksa düzelir inşallah değişebiliyor şu oranı. Siz bol bol havuc suyu için. Daha doğum olmamış duzelebilir bu durum olumsuz düşünmeyin
Hamileanne Suyldz06 plasenta ayrılmıştı çok kananam vardı acil doğuma aldılar 10 gün yaşadı vefat etti 😔. 24 de kadarda beklete bilseler keşke doktor bana 24 te doğsaydı yaşama şansını çok daha yüksek olurdu dedi. Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanında doğurursun
Hamileanne Bsraszqn yani bilemiyorsunuz yaşayan çok var o haftalarda ama Allah ın taktiri alanda Allah verende. Başınız sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Alizee Suyldz06 ben 26 haftalık doğum yapmıştım, bebeğim 1 ay yaşadı sonra kaybettim. Ama orda bir anne beneği 23 haftada doğmuştu ve bebeği sağlıklı maşallah. Allahın bileceği iş , siz dua edin her şey güzel olacak
Suyldz06 Defnemmm2301 hala aynı durumdaym. Gelişme geriliği arttı bebeğin. 4 hfta gerilik var diyolar ama cocugun hareketleei normal. Smdide 28 e kadar beklicez diyor doktorum
Masalada Suyldz06 kendine dua et yemin ederim var ya Allah’a yöneldiğin zaman öyle yardım ediyor ki benim bebeğim 30 haftadan beri suyu az o günden beri bir gün aksatmadan her gün bebeğime bir tane Yasin’i şerif okuyorum pazartesi günü kontrolüm vardı ve doktorum bana dediki bebeğin suyu az ama bebeğine doğuma kadar yeter ve 38 haftaya girmek üzereyim düşün artık sen zamanı sürekli dua ettim pes etmedim Allah öyle bir yardım etti ki bana şükürler olsun ona hiç korkma inşallah 36’ya kadar 35’e kadar gidersin en azından bol bol havuç suyu tüket armut karpuz sağlıklı şeyler tüket bebeğine kilo aldıracak şeyler tüket En azından kilosu onu kurtarsın
Suyldz06 Masalada kesinlikle ona bende inanıyorum bende sürekli dua edip meryem suresi vs. dinletiyorum bebeğime. Ve gerçekten Allahtan başka kimse bize yardım edemez onu çok iyi biliyorum. Tevekkül ediyorum ve gerçekten yararını görüyorum. En son doktorlarım 2 gün bile yaşamaz ölür karnında dediler ama ben Allaha yöneldim ve ona dua ettim suan cocugumun suyu evet az ama en azından hala karnımda. Havuc suyu krpuz çok tüketiyorum inşallah sağlıkla doğumumu yaparm
Serap-asel Masalada Allahım yardımcımız olsun bebeklerımızı bize bağışlasın bende 36+0 haftadayım doktora gttım bebegın suyu biraz azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi sımdı 36+3oldum yarın tekrar gideceğim ınsallah suyu çoğalmıştır 😢