Zeynepozcan Delice_zeytin 😄 8. Haftada daha mercimek kadar yani bebekten dolayı değildir canım, şişkinlik ya da gaz olabilir
ElaytA Delice_zeytin valla benimde ikinci. Bu sefer 4.ayda kocaman bir karnim vardi bile. Şimdide 9 aylik sanıyorlar daha 32 haftayiz oysaki😄🎊
Delice_zeytin Elifkskl ay bagırsaklardan mı mideden mi neden acaba yaaa beni de görsen 4 aylık sanırsın 😀
Delice_zeytin Zeynepozcan ya evet çok gaz var ama bagırsaklarım düzenli çalışmıyor , gaz bu kadar ise patlamam umarım ilerde 😂😂
Hmc_ Bende ayni 7 haftalik hamileyim 3 kg verdiğim halde göbişim cikmaya başladı 😄sorun sadece bende zannediyordum☺️
Delice_zeytin Hmc_ yaaa hamileyken nasıl kilo verilir hakkaten ? Zor öu geçiyor bulantı filan mı oluyo
Esiin_ ElaytA Bizde bugün 32 Haftalık olduk gören sanıyor ki doğuracağım pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum etrafta 😂😂
Cekilmezbirkiz 19 haftalık oldum enine enine gidiyorum resmen 🤣🤣 kız bebekte böyle olur diyorlar ama 2. Bebekte erkenden çıkıyor karnınız çok can sıkıcı
Delice_zeytin cokkasmabeabi ayyy allahım hayrlısıyla erkek evlat nasip etsin bir kızımda var mis oh amin amin ☺️☺️☺️ 3. Sezeryanı düşünemiyorum senin kaç tane minnoşun
ChemistrySK cokkasmabeabi kesinlikleee 6 ay bitti dogum ne zaman soruları ile anliyorum ne devasa bir gobegim oldugunu, annem bile bu kez karnin çok büyük olcak demisti 🤣
Delice_zeytin Esiin_ maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ödem oluyor mu el ayaklarda ? Ben şimdiden böle isem ileriyi hayal edemiyorum 😱
Esiin_ Delice_zeytin sağol canım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım insaAllah 🌸 Pek ödem olmuyor ama çok şiştiğini hissediyorum ilk gebeliğimde karnım yoktu bile şimdi böyle olması beni etkiliyor galiba 😂
cokkasmabeabi Delice_zeytin insan bile bile de kendini ateşe atmaz ki erkek isteyerek 🤪 şaka bi yana oğlan sevgisi de ayrı oluyor. Benim biri kız biri oğlan hazırda, karnımdaki de kız. Normal doğum diye yapa yapa gidiyorduk bakalım ülkedeki türk nüfusu artsin 😂😂
Hmc_ @Delice_zeytin Evet maalesef cok zor geçiyor, hic birsey yiyemiyorum. Mide bulantısı baş ağrısı cok kötü başladık 😒
Delice_zeytin Esiin_ evet ya farklı olunca tuhaf oluyor . Amiiin. İnşallah tüm güzel dileklerine 🙏🏻 Cinsiyetleri farklı mı peki onunla ilgisi var mı acaba 😀