Minis122 Feyzaclk iki gogus altinda vardi bugun nefesimi kesiyordu toplanip sertlesiyor karnim ara ara. Kasiklarimdada baski vardi. Suan icin geçti sukur ama. Minik minik tetikliyor gene
Feyzaclk Minis122 benim kasıklarımda da ağrı var ama adet gibi değil. Doğum habercisi mi bilmiyorum. Karnımda kasılma toplanma yok ama
Sezenaksukarademir BusraMece 35+2 yim 34 de her şeyimiz hazırdı çok şükür. Gelmesini bekliyoruz artık
Minis122 Feyzaclk benim kasigimda iki yandan sizi seklinde iniyor. Bole ara ara yururken persbe gunu komtrolum var bakalim ne dicek doktorum. Sertlesme çok sık oluyor toplanip canimi acitiyor ara ara.
Krbsmry 34+5 im 2 gündür kaynanamla bütün evi temizledik temızlemedeğimiz yer kalmadı ama ben yürüyemiyorum ayaklarımın altı kalçam hep tutuldu Daha çantaya geçemedim onuda bu hafta hallederim inşallah🤦🏽♀️
Birprensesannesi2525 BusraMece ben 28 de falan bitirdim çantası da hazır çok agirlasmadan yapayım dedim kızımda var ve tek hazırladım her şeyi gurbetteyim :( hazırladım duruyor öyle ama iyiki sona bırakmamisim çok ağrım oluyor
Mutluemos Bisey soracam bir arkadaşım doğum çantası şu küçük hurclar varya öyle hazırlamış bana vermediler onları geri dedi sen A101 den falan kilitli poşet al onlara koy dedi sizce nasıl yapayim eğer geri verilmiyorsa almayacağım
Medine_yasar05 BusraMece bizde 30 haftalık olduk oğlumla temmuz sonu zorunlu sezaryan olacağım 37 haftalıkken ama daha hiçbir eksiğimizi tamamlamadim daha