Okayss 2 tane hastane çıkışı 2 tanede altlı üstlü takım aldım yeni doğan ben ne alacağımı bilemiyorum yeni doğan kaç tane almalıyım çok hızlı büyüyolar diye ne yapacağımı şaşırdım 😔
YLD_95 Okayss merhaba canım. Bende yenidoğan çok almadım açıkçası 1-2 hastane çıkışı var gerisi 3 ay için aldım genelde ve e bebek in zıbınları çıtçıtlı bodyleri çabuk kuculuyormus. Onlardan da çok yenidoğan 1 ay vs alma fazla. Genelde 0-3 ay olsun ya da 3 ay alabilirsin
Nadide07 Okayss bence yenidoğan olarak aldıkların yeterli sonrasında 3 ay yada 3-6 olarak alabilirsin ben öyle yaptım yeni doğanı fazla almadım bende
esraEb Okayss ben de deneme amaçlı e bebekten bi tane yenidoğan aldım ama o kadar minnak ki değişsem mi kararsızm 😄
runkli0606 Okayss yenidoğan alma 3 aylıklardan başla almaya elinde kalır kullanamazsın ben 0-3 ay Bile az aldım hep 3-6 ay alıyorum bol bol uzun ve kısa kollu çıtçıtlı body ve yine fermuarlı yada çıtçıtlı tulum al akt üst takım zevk için görsellik için al faxlaya kaçma doğduktan sonra ihtiyaca göre alırsın zaten
Okayss YLD_95 Nadide07 Kediler Tugce3561 Çok teşekkür ederim kızlar bundan sonrakileri 3-6 ay olarak alırım o zaman çok sağolun aydınlandım 😁🩷
Kediler Yenidoğan olarak sadece 1 takım aldım, ağırlıklı olarak 3-6 ay ve 6-9 ay arası aldım. Annem büyük giydirmekte sıkıntı olmaz dedi, tecrbübesine güveniyorum
Tugce3561 Kediler bende bu şekilde aldım sadece hastane çıkışı için 5li takım ve tulum vs aldım onun dışındakiler 3-6 ve 6-9 aylık
Fulden94 1 tane 10 Lu 2 tane 5 li hastane çıkış aldım ben. Diğerleri spontene alt üst iç, dış zıbın felan kafama ne estiyse öyle aldim yenidoğan ve 0-3 aylıklardan. Hastaneye de karışık götüreceğim sadece 1 takım fotoğraf icin. Doğum 4 Ağustos 💙🤲