emy14 korkuyorum kuzum ama nasip her şey teşekkür ederim 😌

Dmrsm İnan ki bende korkuyorum ama ne yapalım Rabbim sonunu güzel eylesin diyerek kendimizi telkin edeceğiz 🌸

Dmrsm bende yumurta çatlama sorunu var adet düzensizliği var 3 kere iğne kullandım çatlama iğnesi klomen işe yaramadı Dr gittim bence direk tüp bebek yap dedi . Devlette aşılama 1 sene bekledim gel git gel git hala ertelediler o yüzden vakit kaybetmek istemedim .

emy14 bana progestran iğnesi de kullanacaksın dedi 7 8 hafta ama bakıyorum yorumlara herkes çok ağrılı sızılı diyor . Valla korktum yani daha başlamadan

emy14 benimde 4 normal gebeliğim var biri sağlıklı 8 yaşında biri kürtaj diğer ikiside dış gebelik tüplerim alındı oyzden tüp bebek yaptırdık ilk denemede tuttu şuan 25 haftalık ikizlerimi bekliyorum Rabbim sizede yakın zamanda nasip etsin inşallah bende 2 adet dönemi beklemiştim🤲🥰

Nurrdmr15 MaşAllah ne mutlu 😍 Rabbim ikizlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua eder misiniz ismim Merve 😇

Elfsarioglu Bende de pcos var ilaçsız adet olamıyorum 1 aşılamam oldu özelde ama malesef olumsuz oldu doktorum da gençsiniz hormon yükleyip durmayalım imkanınıza varsa tüp bebek yapalım dedi öyle başladık bakalım Rabbim sonunu güzel eylesin 😇

Elfsarioglu Ben hiç bilmiyorum o iğneyi , sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın ?

emy14 tabiki ederim Rabbim kucağınızı doldursun emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah ilkte tutsun o mutluluğu yaşatsın artık dualarımdasınız 🥰🤲

emy14 yumurta toplama işlemi ağrılı oldu mu ? Göbekten iğneler fiyat ne kadar tuttu acaba ? Biraz bilgi verebilir misiniz 🥰🥰

Elfsarioglu Rabbim yardımcın olsun sonunu güzel sonlu eylesin ❤️

Elfsarioglu Yumurta toplama işlemi anestezi altında oluyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz işlem bitip uyandığınızda (benim öyle olmuştu) adet ağrısı gibi ama şiddetli adet ağrısı düşünün ki benim hep şiddetli ağrılı geçer ilk gün yataktan kalkamam o derece . İğneler ise çok tuttu sormayın 🥲 ben pcosum gonal-f ile büyüdü yumurtalarım toplam 3 tane 900ml gonal-f bitirdim anca kıvama geldiler . En son aldığımızda 4,500₺ olmuştu fiyatı😭

Rabbim hepinizin kucağını mis kokulu evlatlar ile doldursun inşallah 💞

Elfsarioglu valla kuzum seni korkutmuşlar ama ben de tüp bebek yaptırdım ve Progestan iğne vurdum hiç ağrı acı yapmıyor yani tedavi başlamadan dış etkendeki insanların dediğine inanma İnsülin iğnesi oluyor zaten küçük olduğu için çok hissetmiyorsun ben şu an da hala daha oksapar iğne kullanıyorum

emy14 benimde aynı sorunum vardı tüp bebek ilk deneme tutu benim inşallah sizin de ilk denemede tutar

Elfsarioglu yumurta büyütme iğneleri senin yumurtanın büyümesine bağlı olarak kullanılıyor canım kişiden kişiye değişiyor progestan iğne ağrılı bir iğne değil doğru vurulduğu sürece bir sıkıntı olmuyor yani ben kullandım hiç bir ağrı oluşmadı bende oksapar kan sulandırıcı ile birlikte kullandım ikisinde de bir sıkıntı olmadı