Selin356 Kızlar 17 haftalık olduk bır haftadır geçmeyen vajinal kaşıntım var artık deri o kadar incelmiş ki yırtık yırtık olmuş makatıma kadar yanıyor acıyor ve kaşınıyor yaşayan var mı ? Oturamıyorım üstüne
Mineeeeeeee Selin356 travazol krem vermişti doktorum bana kaşıntım yoktu ama hamilelikte sık rastlanıyormuş her ihtimale karşı bulunsun diye
sermin55 Selin356 malesefki şuan bende aynı durumdayım ve travazol kıremde kulanıyorum geçmiyo kaşinmaktan yara olmuş benimde😔
TomrisHanim Selin356 acil doktora gitmen lazım vajina ya bakıp ona göre tedavini olman gerekiyor burdaki hamilelerle vücudun bir değil o ilaç ona iyi gelmiş olabilir belki sana iyi gelmeyecek bilemezsinki kadın hastalıklarına git başka bir enfeksiyon kapmış olabilirsin
Selin356 Mineeeeeeee aşırı var bende makatımın etrafı bile kaşınıyor mikrop kapıyor çok kolay sanırım hamılelıkte
Mineeeeeeee Çok hassas bir bölge canım çok kaşımamaya çalış kaşımaktan tahriş olduğu için de çatlamış olabilir
Selin356 sermin55 berbat bir durum tam anlamıyla makatıma kadar catlamış yanıyor ağrıyor zonkluyor resmen
sermin55 Selin356 sormayın inan aynı durumdayız şimdi dokturuma yazdım bana fitil yazdı onu kulan dedi bakalım yarın alacam inan şimdi hematen bişik kıremi kulanıyorum
Selin356 TomrisHanim doktoruma yazdım gerekli ılacı verdı canım ben çok sık oluyorum mantar ve enfeksiyon bu yüzden alışkınım hamılelıkte çok daha sık😔
TomrisHanim Selin356 bende mantar enfeksiyonu oldum özelde ki doktorum iki tane farklı fitil ilacı vardı onu kullanıcam o kadar kaşıntı olmuyor arada oluyor benim akıntısı kötü işte inşallah biter biran önce iyileşirsin
sermin55 Selin356 dokturuma danıştım bana ilaç yazdı yarın alacam bakalım işallah geçer fitil ve travazol kırem kulan dedi