Betuss7 Canan_bgrck Canan_bgrck sizin için de Konya hayırlı olsun Konya da benim memleketim bizde Konya hadimden tayin gördük 🥰 Çok seversiniz 🙏
Canan_bgrck Betuss7 yaa canım benim teşekkür ederim insan üzülüyor ya ıster istemez ama sevecegmzden eminim 🥰 siz nereye gidiyonuz 🥰
Betuss7 Canan_bgrck Biz 3 yıl önce tayin gördük Konya’dan Siirt’e şimdi 3 yıldır siirtteyiz seneye tekrar tayinciyiz 🥰
Sevval0308 Sevvl Elazığ candır buyurun gelin 😂😂burda tek.kalmazsiniz rahattır şehrimiz herkes iyi davranır size 😂😂bizlerde burdayiz şuan tek sıkıntı arkadaslarin dediği gibi ev depremden dolayı Malatya’nın yarisi da burda onun için ev çok zor bulunuyor . Sizin lojman hakkınız yok mu
Sevvl Sevval0308 lojmanlar depremden dolayı yıkılmıs dıyorlar kuzum evlere baktım 10 bın 7 bın bakalım me yapıcaz 😂
Canan_bgrck Sevvl kız bakma öyle yazdığına biz bin liraya oturuyoruz tokıde ama gerçekten şu ara ev sıkıntısı var da ınsallah bulursunuz korkma öyle pahalı değil fırsatçı itler nette öyle yazıyor
Sevval0308 Sevvl hiç duymadım yikildiklarini 🌝evet kiralar çok absürt çünkü ev yok maalesef Elazığ’ı üç yıldır çektiği epeyi fena maalesef:/
Seyma0323 Sevvl valla canım benim ev kendimim, biz gidicez belki 3 ay sonra.. satsakmı yoksa temiz aileye kirayami versek diye düşünüyoruz.. aslında burda ev çoktu ama tüm Malatya buraya taşındı depremden sonra
poncikveannesii Sevvl bende yeni taşındım elazığa eğer taşınırsanız yakın olursak tanışırız yardıma ihtiyacın olursa yardım ederim uzak olunca insan çok üzülüyor sıkılıyor ikizlerine kalbimi bıraktım 😍 inşallah zorlanmazsın desteğe ihtiyacın olursa burdayım ♥️
tugcezengin23 Sevvl benim babam müteahhitlik yapıyor isterseniz yardımcı oluruz size bizde elazığlıyız tayinimiz konyaya çıktı 🥰
Sevval0308 Canan_bgrck canım tokide ev yokki şuan ben yemislikteyim burda yok catalcesmede arkadaslarim oturuyor orda da yok boş ev çok ama ne kiralık ne satılık yazmiyorlar
Canan_bgrck Sevval0308 işte sıkıntı o bizde çıkacaz çıkmadan 10 kişi geldi yanı aşırı pahalı değil onu diyorm ev olsa uygun da işte evde yok
Eao2609 @Sevvl hayırlı olsun korkmayın alışıyosunuz bi süre sonra 😂 Elazığda şuan ev sıkıntısı var gerçekten ne zaman geliceksiniz