Aysenur-2019 Elifmom 38 haftalık oluyoruz bizde ilk günü bakalım gelir mi kızım bayramda bilemiyorum 😂
Elifmom Aysenur-2019 ilk hamilelikmi sizin bizim sezeryan 38 haftalıkken 23 hazirana denk geliyor ama genelde 39 haftada sezeryan yapacakları için 30 hazirana denk geliyor 🥺inşallah bayrama kalmadan 38 li haftalarda verir günümüzü doktor
Oykum_06 miniskesi Antalya’ya gideceğiz ailem ve kızımla birlikte🌼 belki oradan Marmaris yada İzmir yapabiliriz
anneoluyoruuumm16 miniskesi kocamın köyüne gidicez çünkü yakın. Benim ailem 12 saat uzakta ve 14 haftalık hamileyim.o yüzden ben gidemeyecegim onların yanina
miniskesi anneoluyoruuumm16 herhangi bir köy bence uygundur 😅 bayramlarda köy ❤️ ben ahah iyi bayramlar şimdiden🌸
2_evlatyolda Ada022 benimki de aynı ya gideyim dogum öncesi biraz kendi ailemde birazda senin ailende kalayım diyorum bensiz ne işin var deyip durur
Ada022 2_evlatyolda ya aynen bende de durum öyle canım bana tek git dese izinli günlerimde asla durmam koşa koşa giderim 🤭
edkrcy miniskesi 35+1 hamileyim acaba bayramda sürpriz yaşar mıyım diye düşünüp duruyorum bı planım yok o yüzden 😂
Deletedmom_116 miniskesi Bu Bebişler çok nazlı ha geldi ha gelcek ahah benimkini ayını doldurcakti hesbaimiza göre bayramda ama hala dogamadi💙🤣🤣iki haftalık falan olcak
CgladaP okullarkapansın 19 unda inşallah hemen memlekete artvin e gidiyorum kızlar bayramda da kalıp döncem antepte havalar şimdiden benim için çok sıcak yaz nasıl geçecek bilemiyorum 🥲
Papatyaaa__ miniskesi yatak odasından mutfağa zar zor geçiyorum kılımı kıpırdatacak halim yok uyucam😬😑