Syma_07 Deletedmom_116 benimde valla bugün evimdeyim yemek yapıyorum bı yandanda kızılcık şerbetini izliyorum seen napiyosuun😂
_nigarr24_ Deletedmom_116 kız dur belki birlikte doğurduk aynı günde. Benim de belime bıçak saplanıyor sanki,hafif sancılar gelip gidiyor🤭
Deletedmom_116 AyFa1608 bozuk anam hepsi bozuk Nst takanlarin bile sancimizin çıkmasıyla çıkmasıyla alakası var el değişince sjsjsj
Deletedmom_116 Syma_07 Ne yemek yapmiyosun aşko banada Öner 🤣 Napim hastayım uyuyayım diyorum uyuyamıyorum doguramiyorumda ama şu ara dogyrmayim iyileşmeden🤣Cocumu opemem hasta hasta 😬😬
Syma_07 Deletedmom_116 mercimek çorbası biber dolması yaptım simdilik bana yeterde kocam doymaz bişey daha yaparım yanına 😂
Syma_07 Deletedmom_116 nerdeyse hergun çorba yapıyorum aşkım dolmaligida yazdan buzluğa koyuyorum hemen cikariyorum lazım olunca miis 😂
Deletedmom_116 Syma_07 Yaz bı daha geldi aşko ondam dolap boş 🤣 çorba yaparimda mercimeği dün yedik🤣😬
Syma_07 Deletedmom_116 taze fasulye varsa onu yap makarna yap kahvaltılık hazırla aklıma bunlar geldi 😂
Deletedmom_116 Zeynepozcan Cikacak mecbur ya isteğiyle ya zorla ♥️🤣o değilde zorla çıkınca beni niye çıkarttı iz diye uzun süre suratti bozuk olursa Napcam🤣🤣
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_116 Hahah özellikle senin kızını opcekmis 🙆🙆🤣🤣 Ulannn bu bebe hani Mevayı seviyordu 😄😄