Alimenur Deletedmom_116 senin çocuk içeri kaçıyo benim açılma geri kapanıyo 🥴😂 açık olan şeyi geri nası kapattık biz ya😂
Deletedmom_116 Alimenur Sehir hastanesi halt etmesi o ya 🤣🤣Bana bı haftaya gelir diye diye gün geçirdiler 🤣😂şimdide bı iki güne gelir diyolar hala gelmedi😂😂
AyFa1608 Alimenur aşkım açıklık kapanmaz. Bakan hep aynı kişi miydi? Parmak kalınlıklarından fark eder. Bana genelde 4 cm diyolardı. Başka biri baktı 3 dedi başka biri baktı 5 dedi mesela. Şehir hastanesi bana da kapanıyor dedi. Bi garip ordakiler
Simay13 Deletedmom_116 😁😁 kandır kandır. Gelirsen seni luna parka götürücem dee🙊🙊 bol bol şeker cikolata dondurma yemek serbest full de shshshhjjjjjj
Simay13 Deletedmom_116 zeki olacak bu çocuk 😆😆😆 Z kuşaklari böyle cin gibi oluyor maşallahhh sjsuju sorun şu ki Z kuşağı mi sayılacak bizim veletler 🥴🥴
Simay13 Deletedmom_116 😆😆😆😆 ay ne güldüm. Z.den sonrada harf yok ki. Neyse artık Latin mors alfabesine geçerler 😁😁
_nigarr24_ Deletedmom_116 zorla saçından tutub sürükleyerek mi çıkaracaksınız?🤣🤣🤣O bebiş buraya geleceeek😎
Alimenur AyFa1608 evet bakan aynı kişiydi Valla ne ne bileyim biz açılsın diye uğraştık ilişki milişki derken bizimki kapanmış tersine😂
Deletedmom_116 AyFa1608 bozuk anam hepsi bozuk Nst takanlarin bile sancimizin çıkmasıyla çıkmasıyla alakası var el değişince sjsjsj
Syma_07 Sacmalama_engiinn 4 gün önce tansiyondan dogumhaneye girip cikmisligim var 😂😂 valla öyle böyle çok hızlı geçti zaman artık ne zaman geleceği belli olmaz 😌