11-02- Nur_50 gebelik kesesi ve beslenme kesesi oluşmuş ama daha bebeği göremedik doktor çok küçük olduğu için dedi
Nur_50 11-02- o zaman ultrason aleti eski ondan görememiş içini ferah tut benim karından bebeği keseyi yolk saç gördü kalp atışı vajinal dinlemek istemedi haftaya gel karın dinleyelim dedi.
Ebus2045 11-02- normal canım benimde o haftada kese 6+3 te hem bebeği hemde kalp atışını duyduk ama vajinal muayene ile karım için 7. Ve sonrası haftalarda duyuluyor genelde
deryaikov__ 11-02- korkmana hiç gerek yok bende aynı durumu yaşadım çevremde yaşayanda çok ilerleyen günlerde kalp atışları duyuluyor zaten ☀️
Z-09 11-02- daha erken. Bende 2 aylık gebeyim daha bebeği anca gördüm kalp atısını geçen hafta duydum. Endişelenme geç döllenme olmuştur 10 gün sonra tekrar git görürsün :)
BurcuLice 11-02- sakin ol gayet normal haftaya kalp atışı duyulur minik biraz şuan sağlıkla kucağınıza alın inşallah
berra-ksrdemir2001 11-02- daha çok küçük korkmayın iki hafta sonra kalp atışında duyarsiniz uzulmeyin