Aleynacamoglu Elif_p belki yurt dışında farklıdır ben yurt dışında kalıyorum hamile olduğun andan itibaren hesapliyolar doğum tarihini bunda şaşırılcak ne var anlamış değilim ?😅
Melekannee17 Aleynacamoglu sen hazırlığını erkene göre bitir, heyecanını geç tarihe göre ayarla :) Benim son 48 günüm kaldı heyecanlanmamaya çalışıyorum daha coooook var diye:)
Aleynacamoglu Melekannee17 Dün komple alışverişini yaptım tek tük eşyaları eksik yorgan yastık vs onlarıda annem türkiyeden getircek 🙈🥰
_nigarr24_ Aleynacamoglu sizinki erken demiş,benimki baya geç demişti😄Ultrason doktoru 14 mayıs demişti,detaylıda 25 mayıstı. Kızım 17 mayıst 40+3de doğdu🤭
_brcu88_ Aleynacamoglu heee öyle desene 🤣😂bende kesin kız diyikte erkek çıkık sandım 😂🤣sağlık olsun canım alışveriş yapmismiydin
_brcu88_ Aleynacamoglu benimkine 13 Ken de kız dedi 18 de de kız dedi detaylı da da kız dedi 😂okadar kızdan sonra son dakika erkek çıkarsa herhalde doktoru mahkemeye falan veririm 😂🤣
Aleynacamoglu _brcu88_ Yokk artık kız ne mahkemesi hep kız demiş baksana en önemliside detaylı ordada kız dediyse Allahın izinyle kız dır 💗🌸