Eslemim34 Kızlar bu test aynı 9 da yaptığim test. Buda Ayın 12 si yani bugün. Ama ikisi de çok silik. Acaba gelişmiyor mu? Sadece kese olabilir mi? Bugün kan verdim ama aklım kaldı sanki sadece kese olcak gibi):
kbra_588 Eslemim34 canım benim bunu test ile anlayamazsın ki net çift çizgi geliştiğini göstermez ya da sağlıklı bir gebelik mi onunda göstermez ben yaşadım öyle bir dün ama dış gebelikti. En net ultrason gösterir ve kan değerin gün geçtikçe artıyor mu o belli eder🥰
Smyye0303 Eslemim34 hayırlı olsun hamilesin keseyi 5.haftadan öncede gorebilirsin sonrada ama kesin kan onemli iki gün arayla acilden kan ver bak sonuclarina daha yeni bebek hemen olmazki 6 haftadan sonra gözüküyor kesenin içinde daha beklemen gerekiyor 😁
Hilalllle Eslemim34 benimde testim silikti hemde reglimi en az iki hafta geçirmişken ama sağlıklı artış oldu beta hcgmde sizin umarım öyledir
Eslemim34 Sev_sevda Ama gelişmiyor 3 gün geçti hâlâ silik çizgi neden acaba? İçin de bebek oluşmıcak gibi hissediyorum
1234_zma Gözüküyor.Zaten ilk önce kese olur sonra bebiş yerleşir.Bekleyin birazcık.İNŞƏALLAH güzel haberler alacaksınız
Eslemim34 1234_zma Sadece kese olup bebek olmayanlar gördüm burda o yüzden biraz içime sıkıntı düştü ☹️
Ftmlhn Eslemim34 testlerin farklı onun da etkisi olur stres bu dönemde çok önemli sana tavsiyem böyle şeylerle kafanı bulandırmaman ve kan sonuçlarına göre hareket etmen
Nidabade Eslemim34 yani onun idrar testiyle ilgisi yok ki betanıza baktırmanız gerekiyor adetiniz kaç gün gecikti ki
1234_zma Eslemim34 Sen canını sıkma.Bekle bebek gelişib düşecek oraya.Stres sanada bebeğede zarar.Akışına burak.
Eslemim34 Ftmlhn Teşekkür ederim 2. Bebeğim olcak inşallah ama aklıma böyle şeyler ister istemez geliyor inşallah bir sıkıntı yoktur
Eslemim34 kbra_588 İlk bebeğim de 2. Çizgi çok belliydi gittiğim de de 4 haftalıktı şimdi silik olunca bide zaman geçmesine rağmen aynı olunca aklıma takılıyor. Kan verdim bugün ama ultrasona 2 3 hafta sonra gidebilirim anca bebeğim alçıda çakamıyorum. O zamana kadar nasıl sabretcem😬
kbra_588 Eslemim34 her ay yumurtlama aynı zamanda olmaya biliyor. Mesela ilk bebiş 14. Gün Yumurtalama olmuştur 4. Hafta test çok belirgin olur. Bu gebelikte 18. Gün yumurtalama olduysa nerden baksanız testin belirginleşmesi için bir haftaya ihtiyaç var 🥰🥰
kbra_588 Eslemim34 sabır biz kadınlara göre bir şey değil sanırım yaaa🥰🫢 bende bekliyorum bugün test yaptım bir şey yok henüz daha bir haftası var biliyorum çıkmayacağını ama işte yapmazsam test olmazz😄😄😄