guzelanne01_ Deletedmom_116 Allahtan oğlan gerçekten benim kızım kuma gibi aynı kırk kaynanaya bedel😅
Deletedmom_116 guzelanne01_ Benimkide Kuma gibi olucak bak gör🤣🤣kaynatamin adı O kadar zamandır bekleniyo falan yandım ahhg ama senin kızda cog fena🤣🤣
Beybi_2022 Deletedmom_116 benimde öyle son adet tarihine göre 35+2 ama 2 hafta geriden ben sezeryan olacağım ikinciye yani 38 de almaz mı o zaman helişimi 38 hafta okunacak alır o zamanda son adet tarihine göre 40 olucam nasıl yapar ki
Birogretmenn guzelanne01_ ah aynısı bende de var artık doğsun bedenim hafiflesin istiyorum doğunca nasıl olcak onun stresi var bir yandan 😅
Havvabuzoba @“guzelanne01_”#p28 guzelanne01_ 34+4 günlüğüz bende Ssvd adayıyım İnsaAllah hastane cantam da hazır ,😊
guzelanne01_ Havvabuzoba bende hazırlamaya başladım benimkiler bitti bebeğimin kıyafetlerini ütülemem kaldı ,Yarın benim için karar verecek doktor inşallah ikimizde hayırlı sağlıklı ssvd doğumu yaparız
Havvabuzoba guzelanne01_ ayy Amin insaAllah ya o kadar çok istiyorum kiii sizin bu dogumla arasında kaç sene var 😊
guzelanne01_ Havvabuzoba bende gerçekten çok istiyorum canım Sezeryanı çekmek istemiyorum 12 yıl var kızım 12 yaşında
Havvabuzoba guzelanne01_ 3 sene var benimde 😊 34+5 de erken doğum yapmıştım ilkinde bunda da insaAllah öyle olmaz vakitlice gelir diye dua ediyorum ,🤲
Alya_123 37 hafta olduk bugün yarın kontrole gidicem bebegin sıvısı azalmış ve 2 hafta önde kilosu iyi diğer doğumum normal oldu yarın ne olacak bilmiyorum
Alya_123 Ama çok halsizlik yorgunluk var bir iş yapamiyorum hastane çantam hazır ama bi kac eksik var