guzelanne01_ Alacağım şeyler bitti ,doğum için salı günü çatı muaynesi olacam inşallah Ssvd adayıyım sizlerde durum ne
ISILTAN guzelanne01_ Herşeyimi kendim yaptığım için ve programlu yaşamayı sevdiğim için herşeyimi vakti ile yapmıştım :) Şimdi buzluk çalışmaları yapıyorum :)
Birogretmenn guzelanne01_ 36+4 teyiz biz de. 22 sine sezeryan günü alındı ama geçmiyor sanki bu son günler artık
Havvabuzoba @“guzelanne01_”#p28 guzelanne01_ 34+4 günlüğüz bende Ssvd adayıyım İnsaAllah hastane cantam da hazır ,😊
guzelanne01_ ISILTAN imkanın olduğu zaman Yapman tabiki normaldir canım Kahramanmaraş depremzedeyim :)
guzelanne01_ ISILTAN kızımda 1 tane gecelik koydum 2 tane pijama takımı ,iyiki öyle yapmışım çünkü ilk odaya getirildiğinde gecelik rahat ,ayaklandığında ve hastaneden çıkarken Pijama takımı çok rahat oluyor Önü düğmeli olsun mutlaka
Deletedmom_116 guzelanne01_ Ah nerde😂artık yetoo bı dahaki gidişimde cikarcam zamanı doldu gelmezse gelmesin zorla gelir😂😂😂
guzelanne01_ Deletedmom_116 ikizler burcu yla muhattap olduğunun farkındamısın😂 Kocam kızım ben ikizler burcuyumda🫣 Kaç haftalık oldun canım
Deletedmom_116 guzelanne01_ Bende ikizlerim🤣🤣🤣 Daha anasını taniyomuyo😁🤣 normalde 41+2 olmamız lazımdı gelismimiz 39+3
guzelanne01_ Deletedmom_116 çatışma bundan yana işte😂Kızıma öğretemedim evde 3 ümüzde baskınız Hele kızım🤷🏻♀️🦦 İyi şükür canım bitmiş Benim yarın çatı muayanem var olmazsa 39 haftamda doğum sezeryanla
Deletedmom_116 guzelanne01_ Bende beklemedeyim ya isteğiyle gelir ya zorla 🤣🤣Bizde çok catisoyoruz daha çıkmamış oğlumla sjsjs
guzelanne01_ Birogretmenn bana 27 haziran dedi doktorum sezeryan için yarın çatı muayanesi yapılacak Son günler hiç geçmiyor gerçekten hem doğsun istiyorum hemde nasıl yapacam diye korkuyorum🤷🏻♀️
guzelanne01_ Deletedmom_116 Allahtan oğlan gerçekten benim kızım kuma gibi aynı kırk kaynanaya bedel😅
Birogretmenn guzelanne01_ ah aynısı bende de var artık doğsun bedenim hafiflesin istiyorum doğunca nasıl olcak onun stresi var bir yandan 😅