Kivircikkuala Pamuk aaa valla benimki her şekilde tavan auram yüksektir birazda burçlarla alakalı sanırım 🦂😃😃😃
Kivircikkuala anneoluyoruuumm16 Ben bebeğim için kusmaya razıyım neleri göze aldım ki ben onun için 😭
Kivircikkuala Pamuk bende çok aşırı değiş 2,7 sınırda pco yada pcos yok doktor çok şaşırdı 😃 amh 4,90 nasıl olabilir sağlıklı görünüyor diye şaşırdı ameliyatta da temiz görmüş
myangelson Kivircikkuala he yok canım bana onun için ilaç verilmedi hiç sadece insülin direncin var biraz kilo almamaya bak vermen zor olur diye. Ben şuan diazomid diye bir ilaç kullanıyorum asetazolamid maddesi diüretik diye de geçiyor. Şimdi topamax diye bir ilaca başlayacağım o baya ağır sara epilepsi hastalarına da veriliyormuş migren için de veriliyormuş. Hamilelik falan kesinlikle yasak bebekte sorunlar yapıyormuş ilk haftalarda olsan bile bakalım doktor ile konuşalım da duruma göre bir yol çizeriz kendimize artık
Kivircikkuala Pamuk anneoluyoruuumm16 myangelson Sudesu_1 @Sibelsibos SusamTanemibeklerken Görev başarılı 😃🫴🏻
Sibelsibos Kivircikkuala kankim yağmurda yürüste benimm sezaryan dikislerim azcik üsüteyim kaşınmaya ağrımaya başlıyor bide adet olacağım zaman acayip kaşınır 🤷🤷
Kivircikkuala Sibelsibos olsun aşkım bahane değil icraat göreceğim benimde göbek deliğim iltihaplanıyor napayım birşeylern ucundan tutmak lazım 🥹
myangelson Pamuk he ya sorma benim kilo şeklim çok tuhaf zaten zayıfım ama göbeğim şuan 7. Ayima girdigim hamile halim gibi top gibi karnım var midem de var aynı hamile gibi duruyorum yani çok tuhaf 😂😂🥴🥴
Kivircikkuala myangelson bence kadın her haliyle kadın kendinizi nasıl görürseniz karşıdaki de öyle görür önce biz kendimize değer vericez ki öyle yürüsün bu işler aşklarımmmm🌸
myangelson Pamuk benim de ya birazcık basen var popo da yok yanlardan basen pantolonlar falan olmuyor resmen tesetturluyum eteklerim var çok güzel ama koca göbekten fermuar kapanmıyor patlattım fermuari😂😂😂😂😂
Kivircikkuala Pamuk hahaha bende aynı 7 sene futbol oynadım bacaklarım Roberta carlos gibi kas yığını 😃😃😃 üstüm de güreşçiler gibi sjsjsndn
myangelson Kivircikkuala burada konuşur kilo verdikçe yazarız motive ederiz birbirimizi inanıyorum yapacağız 😅🫂 ama temmuzda başlarım ben anca pazar günü izine gidicez spor falan yapmam zor 😅
Sibelsibos Kivircikkuala yoo mecbur kilo vericem bikini alcam o yüzden L almak istemiyorum bı 4 kilo versem iyi olcak ama yürüyüsü açıkçası bacaklarım sikılaşşin diye yapıyorum ben 👍👍👍😘
Ayezhanim myangelson yapabilirsen cardio kanalı öneririm bildiğin kemikleri inceltihir onu yaparsan düzenli ben ilk kızımda o şekilde 11 kilo verdim ama resmen kemiklerim erimisti😂
myangelson Kivircikkuala evet doğru ama işte aynaya bakınca kendim mutlu olmuyorum ya o yüzden göbeğim gidince mutlu olcam bence 😅 gitsin göbekler gelsin baklavalar 😂😂🤪🤪🤪
myangelson Kivircikkuala ahahah olsun olsun 😅😅 bahsettiğim kadını biliyor musun Chloe thing i internette sosyal medyada çok var onunla göbek bölgesindeki yağları eriten ve baya faydası oluyor gerçekten ben fazla yapamadığım halde bile göbek bölgesinde baya incelme yapmıştı şaşırmıştım 😅😅
Kivircikkuala myangelson onu inanki bilmiyorum bebeğim valla 😔 ben evde yapmıyorum yapamıyorum ya yürücem ya salona gidicem evde lesli yapmayı denedim bi hafta sürdü