Kivircikkuala Mekklc Herşey düzenle olur hanımlar sadece diyetle değil yürüyüşle desteklenmeliii 😃 inanın daha kolay gidiyor o zaman
Kivircikkuala myangelson bende de var o ilaçtan benim modumu düşürüyor onu kullanmak yerine şekeri bırakmak daha mantıklı
myangelson Kivircikkuala hangi ilaç kız aynı ilaç mı yoksa? Benim belki bilirsin oğlumu kaybettim onun için nöroloji doktorum ile beraber ilaca başladık stres üzüntü hastaligimi ilerletti beyin ile ilgili bir rahatsızlık. Şimdi bir ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor 21 inde randevum var gidip konusacagim öteki ilaca geçersek en azından kilo da veririm diye düşünüyorum
Kivircikkuala Pamuk yaaa 😃😃😃 valla benim görünüşte 75 gösteren bir yapım var ama doktor ona rağmen zayıfla diyor olmaz diyor 😭😃
Pamuk Kivircikkuala Ya tabi bazı kişilerde kilo engel olabilir fakat hangi bölüme gitsek zayıfla diyorlar zaten ağız aliskanligida var🤭
Kivircikkuala SusamTanemibeklerken çok sağol aşkım da çalıştığım için saatler uymuyor düzene koyamıyorum😔
Sudesu_1 Kivircikkuala tıkalı olan açıldımı canım ben olacağımda çok korkuyorum hem ameliyattan hemde bir şey çıkacak diye hiç rahim filmi filan da çekilmedim çatlatma iğnesi denedin mi ?
Kivircikkuala Sudesu_1 kuşum ben konu açmıştım eski konulara bak istersen şimdi yürüyüşteyim tam detaylı yazamam eve geçince yazayım ben sana
Kivircikkuala Hifa2989 SusamTanemibeklerken Pamuk anneoluyoruuumm16 Anoniiim Sudesu_1 @Sibelsibos Kızlar günaydınnnn
myangelson Pamuk yaa bende pcos olduğundan 170 boya 67 kiloyum kilo ver diye yapışmış ağızlarına 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kivircikkuala myangelson Aşkım benimki Diaformin benzeri anlamında dedim benimki insülin direnci yüzünden
Sudesu_1 Kivircikkuala ama belki doğal yolla kalırsın laparoskopi sonrası hamile kalan çok oluyor Muş daha yeni de olmuşsun
Kivircikkuala Pamuk anneoluyoruuumm16 myangelson Sudesu_1 @Sibelsibos SusamTanemibeklerken Görev başarılı 😃🫴🏻
Pamuk myangelson En basiti psikolog yardımı alıyım desen kilo versen ozguvenli olursun diye açıklama hemen her bölüm aynı 😄
Pamuk Kivircikkuala Bende glifor kullandım işte insulin direnci bitince pko gitti 7 senedir yok şükürler olsun. Kilodan ziyade insülin direnci hamile kalmaya büyük engel.
myangelson Kivircikkuala he yok canım bana onun için ilaç verilmedi hiç sadece insülin direncin var biraz kilo almamaya bak vermen zor olur diye. Ben şuan diazomid diye bir ilaç kullanıyorum asetazolamid maddesi diüretik diye de geçiyor. Şimdi topamax diye bir ilaca başlayacağım o baya ağır sara epilepsi hastalarına da veriliyormuş migren için de veriliyormuş. Hamilelik falan kesinlikle yasak bebekte sorunlar yapıyormuş ilk haftalarda olsan bile bakalım doktor ile konuşalım da duruma göre bir yol çizeriz kendimize artık
Kivircikkuala Pamuk aaa valla benimki her şekilde tavan auram yüksektir birazda burçlarla alakalı sanırım 🦂😃😃😃
myangelson Pamuk he ya sorma benim kilo şeklim çok tuhaf zaten zayıfım ama göbeğim şuan 7. Ayima girdigim hamile halim gibi top gibi karnım var midem de var aynı hamile gibi duruyorum yani çok tuhaf 😂😂🥴🥴
anneoluyoruuumm16 Kivircikkuala 3 ay sma testi için korunduk. Korunurken kilo vereyim diye diyetisyene başladım ne yapsam etsem de 5 kg den fazla veremedim. En son diyetisyeni bıraktım sma sonucu da çıktı ben saldım kendimi 98 oldum. Sonra gebe kaldim ilk ayda. 99 oldum. Sonra bir bulantı kusma 92 ye düştüm. 14 haftalık hala 92 kg. Keşke bulantım kusmam olmasaydı da kilo alsaydım
Kivircikkuala anneoluyoruuumm16 Ben bebeğim için kusmaya razıyım neleri göze aldım ki ben onun için 😭
Kivircikkuala Pamuk bende çok aşırı değiş 2,7 sınırda pco yada pcos yok doktor çok şaşırdı 😃 amh 4,90 nasıl olabilir sağlıklı görünüyor diye şaşırdı ameliyatta da temiz görmüş
myangelson Kivircikkuala burada konuşur kilo verdikçe yazarız motive ederiz birbirimizi inanıyorum yapacağız 😅🫂 ama temmuzda başlarım ben anca pazar günü izine gidicez spor falan yapmam zor 😅