Sedoliko K-1997 canımmm var gibi ya. Sanki en alttaki daha koyu. Hemde sabah yapmamana rağmen böyle çıkmış 😍 sabah tekrarla daha koyu olursa hemen hastaneye gidiyorsun bize haber veriyorsun 🙏🏼🥰
Sedoliko K-1997 ay hadi hayırlsıı , kesinlikle var sende inanıyorum canım , sağlık ocağına gitme. Diğer güne kalıyor sonuç. Hastaneye git , 1-2 saate çıkar. Haber ver bana mutlaka 🙏🏼🥰
Sedoliko K-1997 benim maalesef negatif canım , Allahtan ümit kesilmez. Bekleyelim bakalım. Regl olana kadar zamanı var 😀
K-1997 Sedoliko canım burda doktorlar Mhrs ile randevu kabul ediyorlar mecburen sağlık ocağına gidicem
K-1997 Sedoliko çok sakinim kız bu kadar bekledim yarını da beklerim önemli olan zaten pazartesi bidaha vericem ya ozaman da güzel artış olması
K-1997 Sedoliko rabbim ikimize de hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah en kısa zaman da çok korkuyorum en önemlisi kan ya
Sedoliko K-1997 korkma eğer koyulaşma varsa kesin vardır Allah’ın izniyle 🙏🏼🥰 testi atsana bakalım bi
K-1997 Sedoliko erken gebelik almadım belki erken gebelik testi yapsam daha da koyu çıkardı galiba ama yavaş koyulaşıyor ya normal mi acaba
Sedoliko K-1997 zaten çatlama iğnesi yapınca kaset test kullanın diyorlar. erken gebelik yanlış sonuç verebiliyor. Bence koyulaşma var canım , regl tarihinden önce bu şekilde çıkması çok normal. Betan 20 civarları çıkar gibi 😀
K-1997 Sedoliko var kuzum koyulaşma gözle daha net belli oluyor umarım şeninde çizgilerini sonra da pozitif kan sonuçlarını görürüz ikimizin de ben halen sevinemiyorum korkuyorum yalancı pozitif olmasından