Gizemceylancyln Hatice333 lütfen ümitsizliğe kapılma , olumsuz düşündüğünde beyin rahmi etkiliyor doktorum bana beyin ve rahim arasında görünmeyen bir bağ var dedi. Hep olumlu düşün olumlu olsun. Rabbim kucağını doldursun 🙏🏻
K-1997 Hatice333 günaydın bugün çatlama iğnesinin 12. Günü 10. Günü negatifi gördüm 11. Gün biraz silik bugün 12 şimdi yaptım bana bi tık koyu geldi sence kan testine gitmelimiyim
Sedoliko K-1997 hayır öyle düşünme lütfen. Bugünde çizgi çıktı ise olma ihtimali var tabiki. Hiç mi koyulaşmadı?
K-1997 Sedoliko yok kuzum ya hiç koyulaşmadı uyku sersemi sevindim koyu gibi geldi ama sonra diğerleriyle karşılaştırdım aynı
K-1997 Sedoliko sen niye kendini üzüyorsun ki hem daha 13. Gün hatta senin 12 benim 11. Gün iğneden sonraki gün sayılıyor
Sedoliko K-1997 yok kuzum benim 13.gün iğneden sonra. Olsa çıkardı hiç belirtim bile yok. Ama hayırlısı her şeyin. İnşallah yarın koyulaşır testlerin 🙏🏼🥰 bari senin güzel haberini alalım
K-1997 Hatice333 @Sedoliko  3. Test sabah yaptım 4. Testi de şimdi
Sedoliko K-1997 canımmm var gibi ya. Sanki en alttaki daha koyu. Hemde sabah yapmamana rağmen böyle çıkmış 😍 sabah tekrarla daha koyu olursa hemen hastaneye gidiyorsun bize haber veriyorsun 🙏🏼🥰
K-1997 bytr66 daha erken belki döner var öyle sonradan döner benim de daha kana gitmiyorum biraz da koyu olursa gidicem