Busrdznli 34+5 deyim dün öğlen nişanım geldi hafif ağrılarım var böyle adetten önce hissedilen ağrı oluyor ya o şekilde cuma günü nst gidicem Biraz endişeliyim normal mi nişanım gelemesi daha erken çünkü
Ruyagibi1 Busrdznli nişan normal şartlarda 36 hafta da gelmesi gerekir ya da daha geç eğer sancıların varsa acile gitmeni öneririm. Bunlar yalancı kasılmalar da olabilir ama sen şansa bırakma bence
Senaykork Busrdznli benimde nisanim erken geldi yalancı kasılmaların vardı +bide 2 cm acilmam vardı doktora gittiğimde bana, niye geldin dedi Durulamicak kadar sanciniz olursa bncede cumayı beklemeyin gidin ama nişanın gelmesi doğum başlama belirtisi değildir benim 3 hafta öncesinde geldi yani acilmam olduğu halde eve gönderdiler 40 hafta tam dolduğunda dogurdum
kbra19 Busrdznli bende dün Alttan muayene oldum1cm açıklık var sancında var dedi ama yatışa gerek yok dedi muayene sonrası kanama oldu normal dedi doktorum. Bugün nişanım geldi doktor gel yarın bakalım dedi 36 haftalığım ihmal etmeyin nişan olduğuna eminseniz ne olur ne olmaz
Busrdznli Simaymavi doktora gidersen alttan muayene yapmalarından korkuyorum alttan muayene yapılınca erken doğum oluyormuş
Ruyagibi1 Busrdznli bebişin yapıyor onu fazla ayakta durma ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak baş geliş pozisyonuna geçince öyle bir his verebiliyor
Tklc Busrdznli önemli olan ağrılarınızın olması değil ki bebeğin amniyotik kesesi patlamış oluyor hiç beklemeden acile gidin
Senaykork Busrdznli evet bu haftalarda alttan muayene tetikleyici oluyor , bnde çok sancın yoksa gitmeni önermiyorum çünki bebeğin gelişimi 36 da tamamlaniyo şuan Allah korusun doğsa kuveze girer
Ruyagibi1 Busrdznli bunu kim söyledi yok öyle bir şey herkesin bünyesi aynı değil ben 32 haftadan beri oluyorum 37 olduk 2 cm açıklığım var sadece milletin dediğine inanma korkmada
Masalada Busrdznli Vallahi canım bana iki defadır alttan muayene yapıyorlar çok kötü bir durum ya mahvettiler beni daha 36 haftadayım bir de
Busrdznli Senaykork evet ben doğmadan öncede annemin nişanın 2 hafta öncesinde gelmiş bende o yüzden ağrılarım aman aman olmadıkça gitmek istemiyorum
Busrdznli Ruyagibi1 uzanıyorum dünden beri ayaklarım poğaça gibi oldu bugun şişmeye başladı yukarda tutuyorum
hemsireanne55 Busrdznli siz gerçekten suan sağlıklı düşünmüyorsunuz nişan gelmesi zaten doğum bağlaması demek çok ağrım olmadıkça gitmem diyorsunuz zaten çok Ağrı olduktan sonra dönüşü yok biraz mantıklı hareket edin
Busrdznli Ruyagibi1 32 haftadan beri ciddimisin bende acaba çatım müsaitmi normal doğuma çok merak ediyorum cuma sorucaktım doktoruma ama erkendir diye öncesinde hiç sormadım tetikler diye bünyeden bünyeye değişir aslında söylediğin gibi
Senaykork Tklc amniyotik kese patlasa suyu gelir, bence korkutmayin insanları, nisanim benimde 35 de geldi , 40 da doğurdum bu kadar abartmayın bnce