1prensesimm 1Gunes tamam canım inşallah sagmaktan mosmor oldu ama yine tık yok hafif ıslanıyor sadece ama yinede uğraşıyorum inşallah burdaki bayanların dediklerini yapmam lazım ise yarayacaktir
Aysedmn 1prensesimm Merhaha suan sizin yaşadıklarınızı ben yaşıyorum 3 ay 10 günlük oğlum çok azaldı sütüm haliyle az gelince sinirlenip emmiyor 😔siz nasıl çözüm buldunuz
Sulte 1prensesimm su gecirmez bant yokmu ustunde yoksa banttan al eczaneden kapat dus al canim ama doktorum bna 4. Gun yikan demisti bantla yikandim bisey olmadi
limoncicegimFO 1Gunes 1cay kaşığı kimyon 1cay kaşığı tarçın 1cay kaşığı zerdeçal 500ml su sabah aç karnına iç cnm süt arttırıcı diyetisyen önerisi
Meaculpa 1Gunes aktardan kaynar alıp kaynatıp için, hoşaf, bulgur kuru soğan ikilisini deneyin, e bebekte promalt içeceği var onu da deneyebilirsiniz hiç merak etmeyin sağdıkça ve bol su içtikçe çoğalacak sütünüz.
Aynenkanka 1Gunes pompaya sütün hepsi gelmez zaten kuzum memenin yumuşaması süt olmadığı anlamına gelmez, bebeğin de atak döneminde olabilir ondan memede huysuz olabilir. Sağım yapmadan önce bebeğini biraz memede tut tükürüğü süt üretiminde çok etkili. Bir de kuru incir ve su çok şifalı 🙏
Aynenkanka 1prensesimm daha çok yeni doğum yapmışsın canım benim çok çok normal böyle olması. Moralini yüksek tutman lazım sıcak kompresler yap süt kanalların açılsın sağımı 2-3 saatte bir yap yüksek çekimle sağım yapma meme uçların yara olur morarır hatta sağım yaparken sıcak tut memeni faydasını görürsün benim bebeğim de yoğun bakımdayken böyle yapmıştım inşallah bir an önce kavuşursunuz🙏
1prensesimm Aynenkanka sağol canım benim inşallah dedigini yapicam sütyen falan takabiliyormuyuz acaba canım
Ayselina6 1prensesimm hemen bir göğüs pompası alın elektrikli lansinoh ortalama bir fiyatta. Benim de ilk günler gelmedi sağdıkça pompayla geldi hiç panik yapmayın herşeyin bir çözümü var. Ve göğsünüze sıcak su uygulaması yapın sütler aşağıya inecektir masaj yapabilirsiniz göğsünüze yukarıdan aşağıya doğru. Bol bol su için ve KURU İNCİR ile SUSAM(TAHİN)müthiş süt artırıcıdır.
Ayselina6 1Gunes bol bol ılık su kuru incir Tahin Allah’ın izniyle dolar taşar. Veee en önemlisi stres yapmamak:)
Papatyaaa__ 1Gunes sağma sakın sağdıkca süt kanalları kapanıyor doktorum demişti ver emsin azda olsa emsin çocuk zaten emerek çoğaltıyor az deyip vermemezlik yapma tıka ağzına emsin canım çoğalıcak bide bolca su iç
1Gunes Papatyaa_severrr000 emiyor fakat doymuyor bu sebple sağım yapıyordum çoğalsın diye bi fark olmadı
anneoluyoruuumm16 1Gunes bir ebe videoda demişti ki anneler süt tozudur ne kadar su içerse o kadar sütü olur. Bol su içebilirsiniz