Gokce71 imom kullanıyorum. Doktorlar gayet iyi bi ilaç dediler ve ekstra bi vitamin vermediler. İçinde her vitamin desteğini bulunduruyormuş. Az bi kokusu var ama bebiş için yutuyorum.
Tuba3465 Merhabalar kaçıncı ayda başladınız bu vitaminlere acaba bana doktorum sadece d vitamini verdi kan değerlerim düşük diye 3 aydan önce kan ilacana başladım ama mide bulantısı yok şükür bende o yüzden rahatım
SenaBilgin Ben regenesis max kullanıyorum içtikten 1 saat sonra midemden balık kokusu geliyor çok kötü oluyorum
Edsn Nurkksl elenatal kullanmıştım onda balık tadı kokusu yok ocean aldım içemedim şimdi rossylia içiyorum çok iyi ilaç ama balık tadı tabii ki bunda da var
Nurkksl Ao526- yaaa ben hep halsiz bitkinim sanırım bende etki etmiyor saçlarımda dökülüyor saçsız kalacağım artık😂 merak ettim bu ilacada bakayım🥰
Ao526- Nurkksl Bi bakın bakalım 😍 içtikten 30-35 dk sonra at gibi koşasım geliyor 😂 Oyüzden ilacın saatini sabaha çektik ki gün boyu etki yaratsın diye 😂
Mochi Nurkksl gebeliği öğrendiğimden beri imom kullanıyorum çok enerji veriyor kokusu biraz kötü içerken ama seviyorum bu ilacı🫶 12.haftadan itibaren de demir ilacı kullanıyorum ekstra