Nurkksl Doktorum Vifolic verdi Omega3 ama kokusu çok ağır çoğu kişide ocean mummy görüyorum. Vifolic yerine Ocean mummy kullansam sıkıntı olur mu acaba
Ddmyu Nurkksl doktor bana da ocean mommy verdi balık yemediğim için ama henüz başlamadım bilmiyorum tadını . Kan ilacıma başladım bu hafta haftaya da ona da başlayacağım . Midem bulandığı için aşamalı başlatıp vücudumu alıştırmak istedi ilaçlara sanırım
Tusse18 Nurkksl efa Mom başlattı bana dr um bir kutu bitirdim ikinciye geçtim ama mahvoluyorum kokusu içince ağzıma gelen tat koku mummye geçicem bende
xbebegimx Nurkksl innate pronatal kullaniyorum ictikten snra agiza biraz balik tadi geliyor 😂 hemen seker faln atiyorum geciyor
Nurkksl Ddmyu bende kan ilacına D vitaminine başladım bu hafta Vifolic e başlayalı 2 hafta oluyor D vitamini ve kan ilacı midemi bulandırmıyor ama Omega 3 kokusu kötü ya 🥹
Ao526- Nurkksl Doktorum bana İmom Omega verdi. İçeriğinden dolayı saçlarım hızlı ve gür uzadı, tırnaklarım aynı şekilde daha kısa sürede uzuyor. Enerjim keyfim hep yerinde 🤪
Nurkksl Ao526- yaaa ben hep halsiz bitkinim sanırım bende etki etmiyor saçlarımda dökülüyor saçsız kalacağım artık😂 merak ettim bu ilacada bakayım🥰
noran23 Nurkksl bence ocean mummy kullan ben 3. Aydan beri kullanıyorum ve çok iyi geliyor doktorumda önerdi zaten gebelik için iyi bir vitamin