esnyz14 anneadayi__ Valla ben beğendikçe aldım şahsen 30 haftalık olacağız bir eksik kalmadı odasına kadar tamamladık çok şükür
ballikedii anneadayi__ 8. Haftadam da 2. Ek olarak bebek arabasını aldım 😂 15+1 de cinsiyeti öğrendim o zamandan beri beğendiklerimi aldım indirim dönemi yakaladıkça aldım şimdi bitti 36+0 oldum
Mrsfly anneadayi__ ayyy herkes almış bile ahahha. Ben 24 deyim daha hiçbişi almadım hediye kıyafetler almış teyzeleri hepsi o daha ben hiçbişi almadım. Sürekli erkenmiş gibi geliyor bana 😂😂
Gizzgzz anneadayi__ ben öğrenir öğrenmez başladım :) kanguru ve bebek bakım çantası almıştım Bi iki tane tulum almıştım cinsiyetini öğrenene kadar araç gereç ateş ölçer vs. Aldım kıyafetleri en sona bırakmıştım
Berivan6749 33 haftalık gebeyim cinsiyeti öğrendiğim zaman beğendiğim puset 150 liraydı şuan 385 lira bence yavaştan boş yeriniz varsa alın çünkü her ay her şeye zam geliyor . Eşiniz erken derse bu yazdığımı ona gösterin 😂❤️
esraEb Berivan6749 öyle demişti şu an 30 haftalığım dün geceden beri alışveriş yapıyorum 😄ki daha büyük şeyler duruyor 🤷♀️ Ben de demiştim erkenden birkaç şey allalım. Ne gerek var şimdiden biraz yaklaşsın alırız dedi şimdi de para yetişmiyor 😄
Mzzz Detaylı ultrasona girmeden kıyafet işine girme çünkü cinsiyet tahminlerinde yanılabiliyor doktorlar özellikle 12. Haftalarda 🙏 ama diğer şeyleri istersen almaya başla yavaş yavaş sen ve bütcenin bileceği iş 😇🙏
anneoluyoruuumm16 anneadayi__ hamile olmadan önce indirimden tırnak kısaltma törpüsü almıştım. Hamile kaldım 6+1 de kendimize bayramlık alıyorduk geçen bayram dedimki bebişe almasak olmaz bir tulum aldım. Sonra indirimden beşik bebek arabası mama sandalyesi çorap aldım. Hala cinsiyet belli değil haftaya ogrencez kısmetse 😄 ama şimdiden çok kardayiz fiyatlar artıyor