Burcakkoner Bir_tirtilannesi Salı günü randevumuz var bi doktora sorayım bakalım 3 4 gündür vardı bende tedirgin olmuştum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım 🙏🙂
SinemAkyldz_ Bir_tirtilannesi bu gün ben dedim artık doğuruyorum yarım saate yakın sancılarım oldu ama geçti galiba bebisler bizi kandırıyor
Esranurdenizz Yagmurfatih bende tam 38. Haftadayım bende de tık yok bizim kız bence bayram günü doğacak🤣
Cansu901 Esranurdenizz bebisin hareketleri nasıl sanki ben de azalma oldu bir de mide bulantım var halsizlikle
Esranurdenizz Cansu901 mide bulantosı bende sabah ve genellikle az biraz fazla şu içtiğimde oluyo hareketlerde azalma oldu halsizlik tek bi gidip bi geliyo doğurmaktadır şu ikilemden de kurtulsak😅
Ebru1995 Cicek_1 benden sümüksü yapışkan gibi böyle şeffaf birşey geldi. Galiba sadece kanli olmuyor nişan
BerenBebek1 Yagmurfatih 38+3 bir hareket yok. Yalancı kasılmalar var sadece. Bayramı bekliyor sanırım. Ahududu yaprağı çayı,ada çayı ve vajinadan primrose oil kapsüle başladım doktor önerisi ile doğumda yardımcı olsun diye bakalım.
Pinkflowers0 38+1 den selam. Benimde normal hareketlerine devam ediyor arada önde kasılıp toplanıyor karnım ama hala dönmedi bebek beklemedeyiz 🫠