Mucizemibekliyorum_ Dmrsm yaşına ve durumuna göre doktorla birlikte karar veriliyor ama normalde yasal olarak 35 yaş altı ilk denemede tek transfer yapılıyor , bnm 3. Olduğu için çift kondu
Cansel76 Mucizemibekliyorum_ bana 22ysşımda iki tane konuldu tabi ikiside tutunmadı çok şükür şimdi kendiliğinden hamile kalıverdim
Elif__oztrk Deletedmom_85 4. Gün benimde negatif çıkmıştı 🙈 6 . Gün çok silik bir çizgi vardı her sabah ilk idrarla test yaptım. 8.gün de kan verdim 2 güne bir doktorumun da isteği üzerine kan veriyorum 😘 İnşallah sımsıkı tutunur senin bebeğin de ❤️
Deletedmom_85 Elif__oztrk ay sahi mi🥹 bı daha yapmaya korkuyorum ya nedense gözümde hep o negatif canlanıyor. Biraz daha sıkayim bakayım dişimi haftaya pazartesi zaten kan testi günüm🥲
Cansel76 Mucizemibekliyorum_ amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bebeğimi de kucağıma almayı nasip etsin
ikizprensesannesi @Dmrsm Çift istiyorum derseniz doktorunuz kadşı çıkmıyor benim yaşım 31 ama hep iki kondu koyuyorlar yani istiyorumm derseniz
Elif__oztrk Mucizemibekliyorum_ beta 8.gün 90.61 çıktı. 6. Gündeyseniz 40-50 civarı çıkar büyük ihtimalle bir kaç gün daha bekleyin isterseniz
Haticeongun Mucizemibekliyorum_ paylaşırım tabi sonucu 🥰 benim 3. Gün iki damla kan geldi doktoruma sordum büyük ihtimal yerleşme kanaması dedi devamlı gelirse kanın sıkıntı dedi gelmedi devamı arada kasık ağrılarım oluyor göğüs hassasiyeti bide bel ağrısı