Mustafayigitvebeytugannesi Zeynepozcan sen sancim var dediyse sancı için baglamislar kesin canım. Ama iki tane olcakti ben anlamadım böyle Nst.
Mustafayigitvebeytugannesi Zeynepozcan evet sanki azcik gözüküyor kağıt. Kız yok be bunun cahillikle ne alakası var burda daha cahilce sorular gördüm 😂😂
Bet1 Zeynepozcan genelde haftası küçük olanlardan sadece taco çekilir yani sadece sanciya bakılır bebeğin kalp atışına değil o yüzden 1 adet
Zeynepozcan Bet1 Bet1 Acilden girdiğim için vermiyorlar :( ama baktığımda ekrana en fazla 31-32 çıktı ama sıklık olarak az idi doktor da şimdi temiz çıkmış dedi
Gamzemre611 Zeynepozcan 26 haftada kalp atışı dinlemek zorunlu değildir her hekimde istemez tek prop bağlıysa sancı takibi yapılır şikayetiniz de bu yönde zaten
Bet1 Zeynepozcan genelde evet 40 altı sancı yok demek. 40 üstü olsa bile sık olması gerekir sancı var demek için. Sorun neymiş söyledi mi bir şey
Zeynepozcan Bet1 idrar kültürü aldı bide spekulumla vajinamı genişletip kulak temizleme çubuğu gibi bir şey ile örnek aldı 3 gün sonra gel dedi
Muhkub60 Zeynepozcan sadece tocoya bğlamış cnm 21 haftlkken bende kasık ağrılarım hiç geçmiyor diye gittğimde bnide böyle bağladlar kalp atşına bakmıyolar haftamz küçük olduğu için o yüzden ses çikmiyor
Aysecan0335 O hadtiiftalarda bende nst ye girmiştim bi kaç kez , sadece 1 tane takıp sancıya bakıyorlardı bebeğin kalp atışına bakmadılar hiç erken haftalar olduğu için