Zeynepozcan Kızlar 26+4 haftalık gebeyim peynir kesiği akıntısı ve şiddetli kasık sızısı şikayetiyle acile geldim idrar tahlili yapıldı temiz çıktı doktor sızı devam ediyor mu diye sordu evet dedim nst bağladılar ama bu cihazdan ne ses ne de kağıt çıkmıyor normal mi???
Z-ynp48 Zeynepozcan haftanız çok küçük o yüzden bebeğin kalp atışı için nst bağlanmamış. Sancı için sadece toco bağlanmış
Deletedmom_116 Zeynepozcan EWet iki tane oluyodu senin samcina bakiyolar sadece sanırım insanda ses cikmaz
Mustafayigitvebeytugannesi Zeynepozcan kağıt bitmiştir söyle onlara kız ondan da iki tane seni kandırmışlar 😅😅
dexter Zeynepozcan bende de bir tane bağlıyorlar hem sancı hem kalp atışına bakılıyor. bence cihaz farkıyla alakalı. belirtilerin sancıya sebep olabilir diye bağlamışlardır etkilemiş mi diye.
Zeynepozcan tlhmrv benim oğlan ters duruyor sanırım ondan dolayı bağladılar yoksa ilk defa şahit oluyorum akıntı ve sızı için nstye
Zeynepozcan Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_116 Çıkmış mı kızlar şimdi allahım bunları sorduğum için utanıyorum cahil kafam 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tlhmrv Zeynepozcan bnde sasrdim hatta seni nst bağlayınca acaba bendemi terslik var bn baglanmadim dedim 😂
Zeynepozcan Mustafayigitvebeytugannesi yani dimi ben anlamadım kendimde istemedim ki nstyi hani dediğini yaptık falan diyip göndersinler aksine kendileri bağladı
Mustafayigitvebeytugannesi Zeynepozcan sen sancim var dediyse sancı için baglamislar kesin canım. Ama iki tane olcakti ben anlamadım böyle Nst.
minikoannesi123 Ya geçen gün ben de nst çekilecektim kağıt çıkmıyordu, ebe dedi ki makineye bir şeyler oldu bozulmuş. Zorlaya zorlaya cikardi, sizin makineye de bir şey olmuş olabilir bir sorun isterseniz
minikoannesi123 Zeynepozcan ben 40 dakika kaldım neredeyse anca çıktı kağıt öbür türlü aynen nasıl görecek kiiii.. ya bir de dediğin gibi 2 tane baglamislardi bana da. İlk nst tecrubemden aktaracaklarim bu kadar 😁❤️
Mustafayigitvebeytugannesi Zeynepozcan evet sanki azcik gözüküyor kağıt. Kız yok be bunun cahillikle ne alakası var burda daha cahilce sorular gördüm 😂😂
Zeynepozcan tlhmrv erkenci kuşum korkutuyor beni ya :( kafası 29+2 çıktı göbüşü 28+5 çıktı bacağı da 27+1 çıktı inşallah gelmek istemiyordur
tlhmrv Zeynepozcan bunlar herkeste oluyo korkma bnm de 28 haftada co haftalarda cikiyo sancım 36+5 de doğum oldu serum vs ilaçlar durduruyolar çıkarsa da canını sıkma hiç